Orbis Software Standaard Producten

Middels deze video krijgt een indruk van de verschillende functionaliteiten binnen Portal4U. Denk hierbij aan overzichten, detailoverzichten, formulieren, nieuwsitems, etc. Tevens laten wij u in deze video praktijkvoorbeelden van Portal4U zien.

Ontdek ook zelf de mogelijkheden van Portal4U in onze online demo portal. Ga naar onze website ( orbis-software.nl/portal4u ), vul het formulier aan de rechterzijde in en u krijgt heel eenvoudig toegang tot deze portal.

# vimeo.com/84376441 Uploaded

Follow

Orbis Software Standaard Producten

Orbis Software Benelux BV PRO

Naast standaard Orbis Taken zijn er in de loop van de tijd ook standaard oplossingen ontstaan. Deze oplossingen hebben het volgende gemeen: ze zijn web-based en maken gebruik van Orbis Taken. Daarom zijn deze standaard oplossingen niet alleen gemakkelijk…


+ More

Naast standaard Orbis Taken zijn er in de loop van de tijd ook standaard oplossingen ontstaan. Deze oplossingen hebben het volgende gemeen: ze zijn web-based en maken gebruik van Orbis Taken. Daarom zijn deze standaard oplossingen niet alleen gemakkelijk aan te passen aan uw specifieke wensen maar ook ERP onafhankelijk. Meer informatie over onze standaard oplossingen kunt u terugvinden op onze website: orbis-software.nl/p.standaardproducten-home.php

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.