1. eskuvoidj.eu/dj-ceges-rendezvenyre-es-privat-buliba
  Egy szülinapra kaptunk meghívást, ahol a jó hangulatra már előre lehetett számítani. A nap jól kezdődött, hisz a forgatás teljes ideje alatt sütőtt a nap, így lehetőséget kaptunk néhány nagyszerű snitt elkészítéséhez. András kívételes személyiség, egy igazi mókamester, így öröm volt vele forgatni. Nagy családi/baráti csapat ünnepelte vele együtt az ötvenediket, láthatóan mindenki jól érezte magát korosztálytól függetlenül. Reméljük, hogy a kis fotós, filmes csapatunk is képes volt hozzátenni az egyébként is jó hangulathoz. Mi ezzel a kis filmmel köszöntjük az ünnepeltet.
  cinemart.hu
  trendifoto.hu/eskuvoi-cinematografus

  # vimeo.com/64374403 Uploaded
 2. cinemart.hu
  Brigi és Gábor személyében egy nagyon kedves fiatal párt ismerhettem meg, akik mindvégig jó statisztái voltak saját filmjük elkészítésében. A vidéki esküvők mindig külön örömmel töltenek el, és ez nem volt másképp Brigiék esküvőjén sem. Kedves emberek és igazán jó társaság fogadott, így hát nem volt kérdéses, a jó party hangulat sem. Gábor könnyeit külön megemlíteném, hisz a forgatás napján még viccelődtünk is azon, hogy ő kemény legény és biztosan nem fog sírni. Köszönöm, hogy ott lehettem Veletek, és megörökíthettem számotokra ezt a felejthetetlen napot.
  eskuvoidj.eu/hangulatmester-eskuvore

  # vimeo.com/68401544 Uploaded
 3. A film még nem készült el, hiányoznak belőle az utcai jelenetek, amiket még fel kell vennünk!
  cinemart.hu/eskuvoi-cinematografus-es-reklamfilm-galeria/

  # vimeo.com/69300474 Uploaded
 4. cinemart.hu/eskuvoi-cinematografus-es-reklamfilm-galeria/
  Egy kellemes visegrádi esküvőre voltunk hivatalosak a nyár küszöbén, ahol minket ért az a megtiszteltetés, hogy Csilla és Gyuszi esküvőjén forgassunk, fotózzunk, zenét szolgáltassunk, vezényeljünk.
  eskuvoidj.eu/hangulatmester-eskuvore

  # vimeo.com/69811387 Uploaded
 5. cinemart.hu/a-cinematografus/
  Egy kétnyelvű esküvőn vehettünk részt a Velencei tó partján, ahol már a kezdetektől forgathattunk egészen a party végéig!
  eskuvoidj.eu/eskuvoi-hangulatvilagitas-eskuvore-falvilagitas

  # vimeo.com/70645632 Uploaded

My Cinematography Portfolio

Janos Fazekas Plus

My Cinematography Portfolio

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.