1. Andropenis® is een gepatenteerde, hoogwaardige medische penisvergroter met PubMed® ziekenhuisstudies en goedgekeurd door de FDA approved. Top urologen hebben het goedgekeurd om de penis te vergroten. Andropenis® penisvergroter wordt aanbevolen door de Amerikaanse Vereniging voor Urologie.
  Meer informatie: andropenis.com/nl/
  Laboratorium: andromedical.com/nl/

  # vimeo.com/85329723 Uploaded 347 Plays 0 Comments
 2. Andropenis® is een gepatenteerd en gebruiksvriendelijk Penisvergrotingsapparaat. Het verhoogt de penislengte en -omvang. Andropenis® is klinisch bewezen met PubMed® ziekenhuisstudies. Comfortabele technologie met Andro-Comfort ®.
  Meer informatie: andropenis.com/nl/
  Laboratorium: andromedical.com/nl/

  # vimeo.com/85329725 Uploaded 203 Plays 0 Comments
 3. Door de geschiedenis heen hebben stammen in Afrika, Azië en het Amazonegebied tractiekracht gebruikt om hun lichamen te veranderen. Ze gebruiken protheses en gewichten om lichaamsdelen zoals de nek, lippen en oorlellen, te verlengen.
  Tegenwoordig gebruiken plastisch chirurgen het tractieprincipe om nieuw weefsel te genereren en huidtransplantaties uit te voeren.
  Meer informatie: andropenis.com/nl/
  Laboratorium: andromedical.com/nl/

  # vimeo.com/85329726 Uploaded 36 Plays 0 Comments
 4. Het Andropenis penisvergrotings systeem kan gemakkelijk worden gedragen en weggenomen. Het is zeer discreet en comfortabel en kan gedragen worden tijdens het lopen, zitten en staan.
  Andropenis penisextender dient met de penis in slappe toestand te worden gebruikt. Het apparaat wordt gebruikt tussen 4 of 9 uur per dag, met eventueel een pauze als dat nodig is.
  Meer informatie: andropenis.com/nl/
  Laboratorium: andromedical.com/nl/

  # vimeo.com/85329727 Uploaded 318 Plays 0 Comments
 5. Androvacuum® is een medisch ondersteunde penispomp van topkwaliteit. Het is een niet-invasieve, veilige en effectieve oplossing voor het beoefenen van een Sexual Fitness-routine en een oplossing tegen erectiestoornissen. Het helpt u instante erecties te krijgen zonder afhankelijk te zijn van medicijnen.
  Ergonomisch ontworpen en ontwikkeld en bestaat uit een cilinder die over de penis heen past, met een elektronische motor die lucht wegzuigt en een vacuümomgeving rondom de penis creëert waardoor bloed naar de penis wordt gestuwd en de penis hiermee volgezogen wordt.
  Meer informatie: androvacuum.com/nl/
  Laboratorium: andromedical.com/nl/

  # vimeo.com/183311423 Uploaded 331 Plays 0 Comments

Dutch / Nederlands

Andromedical Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.