SVT Design

SVT Design

SVT Design PRO

Vi gör all slags grafik för TV, webb och tryck.
SVT Design är SVTs egna grafiska avdelning. Huvudkontoret ligger i Växjö och har ett tjugotal anställda där tolv av dem är formgivare och grafiker, men vi har också avdelningar på andra orter. Vi har två…


+ More

Vi gör all slags grafik för TV, webb och tryck.
SVT Design är SVTs egna grafiska avdelning. Huvudkontoret ligger i Växjö och har ett tjugotal anställda där tolv av dem är formgivare och grafiker, men vi har också avdelningar på andra orter. Vi har två grafiker/formgivare i Umeå, fyra i Göteborg och femton i Stockholm varav fyra av dem är sportgrafiker.

Vi gör allt från snabbproducerad informationsgrafik för sport och nyheter alla dagar i veckan, till mer långsiktiga grafikprojekt som innefattar hela grafiska koncept. Vi gör även en hel del postproduktion, dessa projekt sträcker sig ofta över en längre tid från sex månader till ett år i vissa fall. Vi gör vinjetter och annat till en mängd SVT-produktioner. SVT Design tar även emot uppdrag för webbdesign, spel och Flashapplikationer, grafisk rekvisita, trycksaker och vinjettmusik.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.