Descriere: Calvary Chapel Bucureşti, 16 August 2009. Biserica! Ce este ea? A cui idee este ea? Cine a înfiinţat-o? Iată câteva întrebări care oamenii şi le pun mereu de secole. Scopul acestui studiu nu este doar de a arăta "părerea lui Dumnezeu", pentru că numai ea contează, dar şi de a înţelege practic unul din adevărurile fundamentale ale Bisericii lui Cristos - ea este un TRUP VIU şi fiecare copil al lui Dumnezeu are un rol specific în acest organism divin, care trebuie să se bucure de viaţa hrănită, condusă şi direcţionată de CAP, care este Isus Cristos. NU am fost meniţi să luăm pauze de la viaţă... pur şi simplu o astfel de practică nu are sens şi e şi periculoasă! Dar, oare nu cumva facem aşa cu viaţa în Trup... viaţa în Cristos??? Să luăm aminte prin Duhul ce ne spune Capul: "... să creştem în toate privinţele în El, care este Capul, Cristos. Din El, tot trupul, bine închegat şi strâns legat prin toate ligamentele de susţinere, creşte şi se zideşte pe sine în dragoste, după cum fiecare parte îşi face lucrarea." (Efeseni 4:15-16)

# vimeo.com/6140574 Uploaded 175 Plays 0 Comments

Ce este Biserica?

William Anderson

Biserica face parte din planul extraordinar al lui Dumnezeu de mântuire a omenirii. Ceea ce profeţii din vechime nu văzuseră, iată că Isus, Fiul lui Dumnezeu a venit să înfiinţeze - Biserica Sa - continuând astfel planul lui Dumnezeu. Acest grup de studii…


+ More

Biserica face parte din planul extraordinar al lui Dumnezeu de mântuire a omenirii. Ceea ce profeţii din vechime nu văzuseră, iată că Isus, Fiul lui Dumnezeu a venit să înfiinţeze - Biserica Sa - continuând astfel planul lui Dumnezeu. Acest grup de studii are scopul de a ne ajuta să înţelegem din bogăţia Scripturii planul lui Dumnezeu pentru Biserica Sa şi implicaţiile practice ce privesc pe fiecare credincios al Lui.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.