1. G-TV har besøgt retrobiksen Ruben & Bobby i København, og det bød på et gensyn med mange gamle kendinge. Kan du huske pong-tennis, grillbar-arcaderne, de første Game Boys og ikke mindst alle bib-bib-spillene? Hos Ruben og Bobby har de det hele. Så tag med os et smut tilbage i tiden, en tid hvor 8-bit-konsoller og grå Game Boys var the shit. (Er det ikke stadig det?)

    # vimeo.com/8862354 Uploaded 504 Plays 0 Comments
  2. G-TV har besøgt retrobiksen Ruben & Bobby i København, og det bød på et gensyn med mange gamle kendinge. Kan du huske pong-tennis, grillbar-arcaderne, de første Game Boys og ikke mindst alle bib-bib-spillene? Hos Ruben og Bobby har de det hele. Så tag med os et smut tilbage i tiden, en tid hvor 8-bit-konsoller og grå Game Boys var the shit. (Er det ikke stadig det?)

    # vimeo.com/8861630 Uploaded 794 Plays 0 Comments
  3. I anledningen af Io interactives 10 års jubilæum fik G-tv en snak med den administrende direktør for IO Interactive, Niels Jørgensen.
    Vi fik en snak med ham om IOs historie, ideen bag de mange spil de har lavet og hvordan han ser fremtiden for IO Interactive.

    # vimeo.com/7590196 Uploaded 266 Plays 0 Comments

Portræt kanalen

G-TV Danmark

I denne kanal kan du se unikke portrætter af spiludviklere og andre der har med gaming at gøre

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.