1. # vimeo.com/82178141 Uploaded 22 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 2. # vimeo.com/82281376 Uploaded 212 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 3. # vimeo.com/82093503 Uploaded 1,272 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 4. Ei vihapuheelle -liike osallistui vuoden 2013 Flow-festivaalille yhdessä saksalaisen Irmela Mensah-Schrammin eli The Hate Destroyerin kanssa. Mensah-Schramm on eläkeläisnainen, joka on vuosikymmenet kiertänyt Berliinin katuja ja poistanut tai muokannut jokaisen näkemänsä vihaa tai syrjintää lietsovan graffitin, tarran ja julisteen.

  Flow-festivaaleilla Ei vihapuheelle -liike tuotti yhteistyössä The Hate Destroyerin, suomalaisten taiteilijoiden ja festivaaliyleisön kanssa vihanvastaisen yhteisötaideteoksen. Loukkaavat ja rasistiset symbolit saivat kyytiä, kun tuhatpäinen festaroitsijoiden joukko kävi taiteilemassa vihanvastaiselle seinälle omat tasavertaisuutta ja hyväksyntää puolustavat terveisensä.

  The Finnish No Hate Speech Movement Ei vihapuheelle participated in the Flow Festival 2013 in Helsinki with the German Hate Destroyer Irmela Mensah-Schramm. Mensah-Schramm is a pensioner who has spent decades roaming the streets of Berlin and removing or revising every graffiti, sticker and poster inciting discrimination or hatred she has come across.

  At Flow Festival we produced a communal anti-hate work of art together with the Hate Destroyer, Finnish artists and the festival crowd. Offensive and racist symbols vanished when thousands of festival-goers left their messages supporting equality and approval on the anti-hate wall.

  Music: Moby - Flying Foxes
  Video: Plan Finland / Mikko Toivonen & Jani Toom

  # vimeo.com/72886961 Uploaded 798 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode

Ei vihapuheelle

Plan Suomi Plus

Browse This Channel

Shout Box

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels