1. Een sneakpreview in een Leergang voor management binnen woningcorporaties gegeven door de Universiteit Twente. Hierbij vertellen de deelnemers en Arjen van Gijssel van Aedes woningcorporaties wat het de opleiding de instelling en medewerkers kan brengen.

  # vimeo.com/100408285 Uploaded 62 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 2. Hierbij vertelt de Hoogleraar, Innovation and Regional Governance en Senior Adviseur Openbaar Bestuur, over het kiezersonderzoek van BMC, een terug blik op debat over lokale verkiezingen en vooruit blik naar de landelijke verkiezingen. Deze lezing was gegeven op het symposium de Staat van de Raad van de Universiteit Twente en BMC op 14 maart 2014 in Amersfoort.

  # vimeo.com/97412097 Uploaded 19 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 3. Een Column van De Volkskrant journalist/columnist, Sheila Sitalsing, over het naast elkaar leggen van verkiezingsprogramma’s waarbij burgerparticipatie centraal staat. Deze lezing is gegeven tijdens het symposium de Staat van de Raad van de Universiteit Twente en BMC op 14 maart 2014 in Amersfoort.”

  # vimeo.com/97805685 Uploaded 46 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 4. Een lezing over zijn boek, ‘De Gemeenteraad heeft geen toekomst’, welk gegeven is tijdens het symposium de Staat van de Raad van de Universiteit Twente en BMC op 14 maart 2014 in Amersfoort.

  # vimeo.com/97805686 Uploaded 2 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 5. De Hoogleraar Political Science en Wetenschappelijk directeur van het Institute for Innovation and Governance geeft een lezing tijdens het symposium de Staat van de Raad van de Universiteit Twente en BMC op 14 maart 2014 in Amersfoort.”

  # vimeo.com/97805687 Uploaded 10 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode

Professional Learning & Development

University of Twente PRO

Kanaal voor de afdeling Professional Learning & Development
utwente.nl/onderwijs/professional-learning-and-development/

Channel for the department of Professional Learning & Development
utwente.nl/onderwijs/professional-learning-and-development/

Browse This Channel

Shout Box

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels