1. De Hoogleraar Political Science en Wetenschappelijk directeur van het Institute for Innovation and Governance geeft een lezing tijdens het symposium de Staat van de Raad van de Universiteit Twente en BMC op 14 maart 2014 in Amersfoort.”

  # vimeo.com/97805687 Uploaded 10 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 2. De Burgemeester van Enschede geeft een lezing tijdens het symposium de Staat van de Raad van de Universiteit Twente en BMC op 14 maart 2014 in Amersfoort.

  # vimeo.com/97805688 Uploaded 57 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 3. Een lezing door Lid Tweede kamer CDA tijdens het symposium de Staat van de Raad van de Universiteit Twente en BMC over vertrouwen in de politiek en een goede gemeenteraadslid.”

  # vimeo.com/97805689 Uploaded 30 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 4. Docent Rik de Ruiter vertelt over zijn bijdrage aan de De Masterclass Strategie, Beleid en Politiek als onderdeel van de deeltijd Master Public Management van de Universiteit Twente gegeven in Utrecht.

  utwente.nl/onderwijs/professional-learning-and-development/executive_opleidingen/masterclass-strategie-beleid-en-politiek/

  # vimeo.com/89393737 Uploaded 75 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode
 5. Docent Jan Telgen vertelt over zijn bijdrage en deelnemer Laura Tuller over haar ervaringen met de Masterclass Opdrachtgeverschap en Regievoering als onderdeel van de deeltijd Master Public Management van de Universiteit Twente gegeven in Utrecht.

  Een academische module van de academische Master Public Management. Een parttime opleiding waarbij Leren van elkaar hoog op de agenda staat.

  # vimeo.com/92871236 Uploaded 193 Plays / / 0 Comments Watch in Couch Mode

Professional Learning & Development

University of Twente PRO

Kanaal voor de afdeling Professional Learning & Development
utwente.nl/onderwijs/professional-learning-and-development/

Channel for the department of Professional Learning & Development
utwente.nl/onderwijs/professional-learning-and-development/

Browse This Channel

Shout Box

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels. Channels