1. Македонски раскол виђен из руских црвених очију

  Светосавске цркве су претворене у ресторане и концертне дворане, а манастири у хотеле. Остало се продаје што није порушено до данас као обично грађевинско земљиште. Овако Срби не продају ни циганске картонске куће по окупираном београду.
  Много муте и муљају ови руси, као и увек против Срба раде.
  За њих је била и остаће чиста империјална политика и ова наша вера иза које се и данас крију. И кад је "као" бране. Доказали су како су је бранили задњих 90 година. Боље би нам било да нас више не бране.
  Тако нам нису пропустили да нам и овом приликом подвуку да смо ми њихови словени. Притом су заборавили да нам кажу да ми нисмо од њих добили писменост и културу, већ да су они од нас. Да су им и Москву и Кијев Срби основали. И да им је цар Иван био Србин (касније проглашен под утицајем нордијске германске историјске школе за Грозног што је остао Србин) и да се он у ствари звао Јован. Читајте њиховог калуђера Нестора из 12. века, он то све сам каже, одакле су они дошли и чији су ови садашњи руси.
  - Случајно су заборавили да нам кажу да је Македонија под патронатом црвене Москве и њиховог тита настала и да никад као таква није била самостална држава ван Србије. Да је то у ствари Стара Србија увек била.
  За "православне" рујке историја почиње од њиховог НКВД агента тита и лењина, тј. стаљина и КГБ путINa данас. Опрез, велики опрез Срби!

  У мору ове садашње СПЦ истине су вам вешто убачени и делићи од несрбских интереса. И то погубни!

  Ипак, филм је као филм и добар, да видите Срби како се православна браћа ВМРО "маћедонци" данас односе према вама. Све су вам ово бугарски, усташки и титови коминтерновци данас овако закували из оне старе германско-ватиканске курве - Москве.

  # vimeo.com/15951439 Uploaded 177 Plays 0 Comments
 2. Како су владари света још једном обманули американце и цео свет.

  # vimeo.com/10327324 Uploaded 335 Plays 0 Comments
 3. Документарни филм Рикарда Иакона, новинара РАИ-а, о суровој косовској стварности.

  Ко је терориста који је подметнуо бомбу под аутобус "Ниш експреса", како су гинули сведоци недела Рамуша Харадинаја и како је његова породица од дућана у Дечанима стигла до велелепног дворца, зашто Хашима Тачија зову "Змија".

  Девет година после рата, италијанска телевизија РАИ 3, одговара на та питања у шокантном документарном филму Бесконачни рат.

  # vimeo.com/9609186 Uploaded 387 Plays 0 Comments
 4. AUTORSKA EMISIJA O SRBIJI,U I OKO SRBIJE.
  AUTOR I VODITELJ : SLOBODAN ŽIVKOVIĆ

  # vimeo.com/9244215 Uploaded 544 Plays 0 Comments
 5. AUTORSKA EMISIJA O SRBIJI,U I OKO SRBIJE.
  AUTOR I VODITELJ : SLOBODAN ŽIVKOVIĆ

  # vimeo.com/9241354 Uploaded 1,654 Plays 0 Comments

Србски канал

Предање

Ово је канал за све Србске филмове са Вимео домена.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.