1. NPOX09 vond plaats op 16 november in Beeld en Geluid. Deze dag voor medewerkers van de omroepen werd geopend met een keynote van Charles Leadbeater. Verder waren er keynotes van Jonathan Marks, Chris Cramer en Valerie Geller. Daarnaast konden bezoekers verschillende workshops volgen en was er genoeg tijd om te netwerken en gezellig een biertje te drinken.

  # vimeo.com/7738374 Uploaded 87 Plays 0 Comments
 2. NPOX09 vond plaats op 16 november in Beeld en Geluid. Deze dag voor medewerkers van de omroepen werd geopend met een keynote van Charles Leadbeater. Verder waren er keynotes van Jonathan Marks, Chris Cramer en Valerie Geller. Daarnaast konden bezoekers verschillende workshops volgen en was er genoeg tijd om te netwerken en gezellig een biertje te drinken.

  # vimeo.com/7814985 Uploaded 11 Plays 0 Comments
 3. NPOX09 vond plaats op 16 november in Beeld en Geluid. Deze dag voor medewerkers van de omroepen werd geopend met een keynote van Charles Leadbeater. Verder waren er keynotes van Jonathan Marks, Chris Cramer en Valerie Geller. Daarnaast konden bezoekers verschillende workshops volgen en was er genoeg tijd om te netwerken en gezellig een biertje te drinken.

  # vimeo.com/7815121 Uploaded 48 Plays 0 Comments
 4. NPOX09 vond plaats op 16 november in Beeld en Geluid. Deze dag voor medewerkers van de omroepen werd geopend met een keynote van Charles Leadbeater. Verder waren er keynotes van Jonathan Marks, Chris Cramer en Valerie Geller. Daarnaast konden bezoekers verschillende workshops volgen en was er genoeg tijd om te netwerken en gezellig een biertje te drinken.

  # vimeo.com/7815178 Uploaded 49 Plays 0 Comments
 5. NPOX09 vond plaats op 16 november in Beeld en Geluid. Deze dag voor medewerkers van de omroepen werd geopend met een keynote van Charles Leadbeater. Verder waren er keynotes van Jonathan Marks, Chris Cramer en Valerie Geller. Daarnaast konden bezoekers verschillende workshops volgen en was er genoeg tijd om te netwerken en gezellig een biertje te drinken.

  # vimeo.com/7815683 Uploaded 212 Plays 0 Comments

NPOX09

NPOX

NPOX is het netwerk voor mediamakers: de creatieve club voor programmamakers van alle publieke omroepen, die regelmatig inspirerende bijeenkomsten organiseert op wisselende locaties.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.