1. Aquest directiu d’una important financera multinacional canvia l’oficina pel mar obert sempre que pot. Manel Blé s’entusiasma endinsant-se al fons de l’aigua i captant amb la seva càmera imatges espectaculars que després pot compartir amb els espectadors de “Nit d'entrevista”, per exemple.

  # vimeo.com/2415194 Uploaded 335 Plays 0 Comments
 2. Té 30 anys i és interiorista, una feina que l’apassiona. Igual que buscar indrets per escalar i parets que siguin un nou repte des d’on contemplar el món des d’un punt de vista molt diferent... i elevat!

  # vimeo.com/2426336 Uploaded 69 Plays 0 Comments
 3. Webs, ordinadors, trucades i pressupostos omplen la jornada laboral d’aquest informàtic de Sant Celoni. Però el seu temps lliure el dedica a la comunicació de tu a tu participant al programa de voluntariat lingüístic que facilita l’aprenentatge del català a tothom qui hi estigui interessat.

  # vimeo.com/2428258 Uploaded 74 Plays 0 Comments
 4. El protagonista d’aquesta “Nit d’entrevista” és un alt responsable d’una companyia elèctrica. Però el seu temps lliure el passa molt lluny del seu despatx. De fet, el passa lluny de la terra ferma ja que té llicència de pilot d’avió.

  # vimeo.com/2482932 Uploaded 1,169 Plays 0 Comments
 5. Xavier Calero és gerent d’una empresa de subministraments elèctrics. Però, a banda de la seva ocupació en el món comercial, fa anys que dóna classes de ninjutsu en un gimnàs de Granollers. Voleu conèixer aquest art marcial heretat directament dels antics ninja?

  # vimeo.com/2610922 Uploaded 482 Plays 0 Comments

La nit de l'Entrevista - Granollers TV

Produccions Planetàries PRO

La nit de l'Entrevista - Granollers TV

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.