1. Mai contează Căsătoria în lumea de azi? Și ce este, de fapt, Căsătoria - un contract privat sau o normă socială? Poate fi interdicția „căsătoriei” între persoane de același sex văzută ca un act de discriminare?

  Clip realizat de Iona Institute (Irlanda); versiunea românească de Coaliția pentru Familie și Căsătorie (http://www.coalitiapentrufamilie.ro).

  # vimeo.com/81240785 Uploaded 894 Plays 0 Comments
 2. RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA COPIILOR: noul documentar care expune eforturile de sexualizare a copiilor

  APEL CĂTRE PĂRINȚI: * Vizionați acest film! Subtitrarea românească ar trebui să pornească automat. Dacă acest lucru nu se întâmplă, apasă butonul „CC”.
  * Spuneți și altora! Postați hiperlegătura pe rețelele sociale, încroporați pe blogurile voastre etc.
  * Descărcați filmul și organizați proiecții în orașul vostru (detalii mai jos).

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  „Abordarea educației sexuale este să celebreze libertatea sexuală, mai precis libertinajul și experimentarea sexuală. Din punct de vedere medical, când libertatea sexuală e prioritară, sănătatea sexuală suferă. Nu le poți avea pe ambele.” (Dr. Miriam Grossman)

  Educația sexuală comprehensivă (sau completă, sau explicită), care este propusă tot mai insistent și în România pentru a fi introdusă în programa școlară obligatorie, se bazează pe principii ideologice, pseudo-științifice și este promovată agresiv de factori de decizie politică, inclusiv de mari organizații internaționale precum ONU, și de organizații non-guvernamentale în legătură cu acestea.

  „Stiința” pe care se bazează educația sexuală implică „cercetări” din anii 1950 care s-au realizat prin abuzarea sexuală sistematică a unor copii și apoi au fost promovate intens ca rezultate științifice respectabile.

  Filmul documentar realizat de Family Watch International, coaliție pro-familie acreditată la ONU explică în ce constau aceste programe de educație sexuală, cine le promovează și de ce, precum și ce pot face părinții care vor să protejeze inocența copiilor.

  Filmul ne este pus la dispoziție cu generozitate de producătorii săi. Îl puteți descărca, re-posta online împreună cu subtitrarea precum și prezenta public în proiecții.

  Descărcați filmul și subtitrările: http://bit.ly/28MFAIH

  Vă rugăm să ne informați cu privire la proiecțiile publice pe care le veți organiza sau la alte publicări online ale filmului, printr-un email la contact [@] asociatiaprovita.ro

  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Articole despre educația sexuală: http://www.culturavietii.ro/?s=educatie+sexuala

  Alfred Kinsey, „părintele” educației sexuale, un psihopat periculos: http://www.culturavietii.ro/?s=kinsey

  Cum va arăta „educația sexuală” pregătită la ministerul Sănătății: http://www.culturavietii.ro/2016/04/21/dihonia-cu-educatia-sexuala-intrat-si-guvernul-ciolos-planned-parenthood-modereaza-dezbateri-la-ministerul-sanatatii/

  Traducere și adaptare: Știri pentru Viață (http://www.stiripentruviata.ro)

  # vimeo.com/171701829 Uploaded 290 Plays 0 Comments
 3. Povestea familiei Martin care a adoptat 9 copii cu diverse grade de handicap și nevoi speciale. Un exemplu pentru noi toți că acolo unde există dragoste, SE POATE.

  Acolo unde există dragoste, NU EXISTĂ HANDICAP.

  # vimeo.com/200630766 Uploaded 0 Plays 0 Comments
 4. Ce este IDEOLOGIA DE GEN (gender ideology)? De unde vine și cum a fost impusă societății?

  Ideologia de gen afirmă că DIFERENȚELE între BĂRBAȚI și FEMEI sunt doar rezultatul unor convenții sociale și de educație. Deci, ar fi posibil să îți ALEGI să fii bărbat sau femeie, fără ca biologia (SEXUL) să conteze.

  Ideologia de gen este complet LIPSITĂ DE BAZĂ ȘTIINȚIFICĂ. Este IDEOLOGIE PURĂ, aflată în contradicție permanentă cu știința și cu realitatea. Originea ei stă în radicalizarea principiilor feminismului. A fi femeie, a fi MAMĂ, e considerat un rol social învechit, specific unei societăți în care femeia era supusă oprimării de principalul agresor: șovinismul masculin și „societatea patriarhală”.

  IDEOLOGIA DE GEN = ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru FEMINITATE și MASCULINITATE. Exact ceea ce urmăresc creatorii ei: deconstrucția și remodelarea societății, pentru a obține controlul asupra acesteia.

  Este o ideologie TOTALITARĂ și liberticidă.

  Un material produs de Profesionales por la Ética, Spania / Women of the World. Traducerea și subtitrarea: Alfa-Omega TV, România

  # vimeo.com/212419242 Uploaded 7 Plays 0 Comments

Family

PRO VITA

Valorile familiei / family values

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.