1. Hrvoje Bujas govori o uspjehu GoHome tražilice za nekretnine i najavljuje novi projekt BeepHome.
  Što je to vertikalna tražilica? Može li hrvatski projekt uspjeti i izvan naših granica? Kakvi su daljnji planovi GoHome ekipe?

  # vimeo.com/10703192 Uploaded 551 Plays 0 Comments
 2. Terenska nastava na konferenciji Web::Strategija u Zagrebu.
  Naši gosti su Miroslav Varga, predsjednik Programskog odbora konferencije, Tomislav Bišćan predstavlja e-learning, Dario Šuveljak govori o web upotrebljivosti i Višnja Željeznjak, članica Programskog odbora.

  # vimeo.com/10357701 Uploaded 387 Plays 0 Comments
 3. Krešimir Drvar je stručnjak za SEO (Search Engine Optimization) i SEM (Search Engine Marketing) te autor prvog hrvatskog priručnika za optimizaciju web stranica za tražilice.
  S Krešom smo razgovarali o razvoju internetskog marketinga te razlikama između SEO i SEM oglašavanja.
  Otkrili smo i koje su najčešće greške u razvoju web stranica s obzirom na optimizaciju za tražilice i općenito internetski marketing i prodaju.

  # vimeo.com/9598999 Uploaded 388 Plays 0 Comments
 4. Marko Radelić iz tvrtke LogIt govori o tome što je Pay-Per-Action (PPA) Affiliate Marketing, kakvo je PPA tržište u Hrvatskoj i zašto se PPA isplati.

  Uploaded 15 Plays 0 Comments
 5. Druga emisija i prvi gost: Goran Blagus objašnjava što je to coaching, kome je namijenjen i čemu služi te kako se postaje coach i imali li toga i u Hrvatskoj.

  # vimeo.com/8620311 Uploaded 381 Plays 0 Comments

Nova ekonomija

Understoodio

Emisija o poslovanju u informacijskom dobu. Saznajte sve što vas zanima vezano uz Internet, web, društvene mreže, tražilice te marketing, prodaju, komunikacije i organizaciju poslovanja uz upotrebu najnovijih tehnologija.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.