1. Забрањен наш највећи живи археолог, забрањени су и артифакти да нам тулмаче историју.

  БЕОГРАД 2012 - Стање на одељењу за археологију Филозофског факултета у Београду је тешко, изјавио је још 2009. доц. др Ђорђе Јанковић, археолог, апелујући на Министарство просвете да контролише факултет који финансира. "Стање на катедри је тешко, одељење је подељено, студенти су узнемирени, а настава се не одвија редовно и како треба", казао је Јанковић на конференцији за новинаре. Према речима Јанковића, поједини професори на Филозофском факултету укидају предмет Национална археологија средњег века и пратеће изборне курсеве посвећене истраживању најбројнијих археолошких налазишта.

  # vimeo.com/35091595 Uploaded 184 Plays 0 Comments
 2. Стотине хиљада србских Милутина још увек чека на своју правду и осуду њихових црвених џелата.

  # vimeo.com/32298274 Uploaded 0 Plays 0 Comments
 3. Право пролетерски, нема шта! (мантре, пусте мантре само)

  ОБРАТИ ПАЖУ НА ОВЕ УДБАШКЕ ХВАЛОСПЕВЕ ОД УДБИНИХ ПОДРЕПАША СА ЊЕНОГ РТС-а

  Погледајте кога је он копирао и колико: vimeo.com/cp6ua/guru

  САД ЗНАТЕ ГДЕ ЈЕ И ЗАШТА ЈЕ ЗАВРШИЛО ОНО ФАМОЗНО КРАЉЕВСКО ЗЛАТО, КОЈЕ ЈЕ ОН ПОКРАО И ВАС СЛАГАО ДА ЈЕ ОДНЕШЕНО У ЛОНДОН ОД ТАДАШЊЕ ВЛАДЕ У ИЗБЕГЛИШТВУ

  Какав им је био учитељ и узор мегаломански лопов и материјално-сирови комплексаш од злочиначког нарцис пролетера, много добри су испали ови његови данашњи лоповски ученици - удбини војници, дођошки владари, лоповски партијаши и тајкуни по окупираној Србији.

  А домаће, његове слуге и подрепаше је програмирао да буду вечити пролетери у глави док је он возио само најскупље и најновије ролс-ројсеве и живео им у Србском краљевском Белом двору.

  # vimeo.com/21538559 Uploaded 99 Plays 0 Comments
 4. Лугано - зима 2011 године.

  # vimeo.com/20131094 Uploaded 65 Plays 0 Comments
 5. Још увек сакривена истина о негативним тековинама дарвинизма до данас. У овом филму је врло лепо приказано све што се треба знати о тoj пошасти 20 века, куги - названој комунизам. На крају ћете видети и ко је стајао иза ткз. покрета шездесет осмаша пo свету.

  # vimeo.com/16609315 Uploaded 458 Plays 0 Comments

Србија

Монархист

За све Србе овог света

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.