1. # vimeo.com/122962157 Uploaded
 2. Meer info: wintersporters.nl/skigebieden/montafon

  Silvretta Montafon is het vroegere Silvretta Nova en Hochjoch samen. Sinds deze gebieden via de Grasjochbahn zijn verbonden is het een veelzijdig skigebied met 140 kilometer aan pistes. De twee gebieden lijken niet op elkaar, Silvretta Nova is glooiend en Hochjoch oogt als hooggebergte, waardoor de verbinding enigszins kunstmatig is. In de praktijk vullen de gebieden elkaar daardoor juist aan en is er veel afwisseling.

  # vimeo.com/136132842 Uploaded
 3. Venet in Zams is een klein skigebied langs de snelweg in het Inntal, vlakbij het dorpje Zams. Je vindt hier 22 kilometer pistes. De afdalingen zijn voornamelijk rood, maar nooit moeilijk. Druk is het hier niet en daardoor is het een ideaal gebied voor families. Je vindt er ook een aantal hele gezellige hutten. En dat maakt Venet in Zams tot een 'klein maar fijn' gebied!

  # vimeo.com/123730713 Uploaded
 4. De PItztaler Gletsjer is een van de minst bekende gletsjers van Oostenrijk. Aan het einde van het dal ligt de gletsjer en het skigebied Rifflsee, die in totaal bijna 70 kilometer aan pistes bieden. Op de gletsjer vind je mooie rode en lange afdalingen. De liften op de gletsjer gaan tot maar liefst 3440 meter hoogte. Extreem sneeuwzeker, maar het kan dus ook behoorlijk koud zijn mid-winter. Rifflsee is wat dat betreft wat toegankelijker en is dan ook populair bij families.

  # vimeo.com/123126960 Uploaded
 5. Langs de doorgaande weg naar het veel grotere Silvretta Montafon ligt het familieskigebied Golm. Dit gebied, dat opvalt door de lange groene buis die dwars door het skigebied loopt, heeft niet zoveel pistekilometers maar beschikt over veel brede pistes die voor beginners en lichtgevorderden perfect te doen zijn. De Diabolo Abfahrt is een echte kuitenbijter voor gevorderden, maar daarmee ook de enige echt moeilijke afdaling die het gebied heeft.

  # vimeo.com/143403233 Uploaded

Skigebied video's

wintersporters Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.