1. Team GOBAD is een schaatsteam dat opgericht is samen met de vier ijsclubs Gein & Omstreken, Baambrugge, Abcoude en Diemen. Deze ijsclubs onderhouden al vele jaren een goede samenwerking op het gebied van ijstrainingen op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Het doel van Team GOBAD is de jeugd aan het schaatsen te houden door het aanbieden van een speciaal programma aan faciliteiten. Team GOBAD bestaat uit een Top/Talentengroep en een Pupillen/Juniorengroep. Loon salarissoftware sponsort Team GOBAD.

  # vimeo.com/118590960 Uploaded
 2. Ook de Loon Masters Amsterdam worden gesponsord door Loon Salarissoftware. De naam zegt het al. Het gaat hier om de betere 30+ langebaanschaatsers uit de regio Amsterdam. De LMA-groep traint zoveel mogelijk samen. Natuurlijk zijn de lol en de passie voor het schaatsen die zij samen delen heel belangrijk. Het is een groep die ervoor gaat. Ze trainen allemaal zeker vijf keer per week, dus het is niet voor zomaar er ‘effe’ bij. Voorwaarde om je aan te sluiten is dan ook de juiste mentaliteit, en in de groep passen.

  # vimeo.com/118251100 Uploaded
 3. Schaatsteam Loon Salarissoftware bestaat uit rijders in de leeftijd van 17 tot 23 jaar, die allemaal afkomstig zijn uit Noord-Holland. Alleen de gretigste schaatsers komen in aanmerking voor het team, en dat zijn dus niet per se ook de snelste rijders van dit moment. Het team is gescout op potentie: de wil om te verbeteren, met de juiste mentaliteit, en uiteraard voorzien van talent. Met deze visie wil Schaatsteam Loon Salarissoftware de snelste en beste schaatsploeg van Noord-Holland worden én blijven, met alle rijders afgevaardigd bij de Nationale Kampioenschappen.

  # vimeo.com/117584775 Uploaded
 4. SV Fenix. Uitreiken nieuwe schaatsjacks op de Jaap Edenbaan.
  De KNSB, het gewest NHU en De Jaap Edenbaan zijn een schaatsvereniging rijker: SV Fenix. Veel Amsterdamse schaatsers hebben aangegeven de stap naar onze vereniging te willen maken. Trainers en instructeurs voelen zich eveneens prettig bij Fenix. Fenix is een gezellige, moderne vereniging die midden in de schaatssport staat.

  Loon salarissoftware sponsort SV Fenix.

  # vimeo.com/86587685 Uploaded
 5. Baanselectie Amsterdam is een gewestelijke schaatsploeg van het gewest Noord-Holland-Utrecht van de KNSB. Het is een opleidingsploeg voor de meest getalenteerde schaatsers uit de regio Amsterdam met olympische ambitie.

  Loon salarissoftware sponsort de Baanselectie Amsterdam.

  # vimeo.com/86587381 Uploaded

Teams Loon salarissoftware

Loon salarissoftware PRO

Teams Loon salarissoftware. Diverse schaatsploegen en meervoudig landskampioen damesbasketbal Loon Lions.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.