1. # vimeo.com/106646489 Uploaded 293 Plays 0 Comments
 2. Uploaded 5 Plays 0 Comments
 3. Uploaded 8 Plays 0 Comments
 4. Inarissa ollaan ylpeitä alueen raaka-aineiden korkeasta laadusta, sillä kunnasta löytyy maailmalla haluttuja raaka-aineita kuten lohta, taimenta, rautua, Inarijärven siikaa, poroa sekä keskiyön auringossa kypsyneitä hilloja ja mustikoita. Inarissa on upeat mahdollisuudet saada käytettyä monipuolisesti luonnonmateriaaleja käsitöitä varten; esimerkiksi porosta käytetään luut, sarvet ja sisnanahat; kalasta nahat ja puhumattakaan, että Inarin maaperästä nousee aitoa Lapin kultaa!

  Toivomme tämän kuvaesityksen olevan inspiraationa tai mahdollisuuksien avaajana vaikkapa oman yrittäjyyden pohdinnassa.

  Tämä esitys on tuotettu Euroopan aluekehitysrahaston tuella, joka on tullut Lapin Elykeskuksen kautta. Hankkeen nimi: Laatua luonnosta, arktiset luonnonvarat -toimintaympäristöhanke (hankenro A72242). Hankkeen hallinnoija on Inarin kunta / Elinkeinot & kehitys Nordica, ja hankekumppaneita ovat myös Inarin kunnanhallitus sekä Ruokapalvelun liikelaitos. Rahoittaja on Lapin Elykeskus. Videon tuotti Mainostoimisto Focus Flow Oy.
  Lisätietoa: Elinkeinot & kehitys Nordica nordicainari.fi ja inari.fi

  # vimeo.com/231381324 Uploaded 189 Plays 0 Comments

Inariexplorer -videot

inariexplorer Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.