1. Made in Albania është formati më i ri i televiz.

    Një prezantues, Genti Bejko vendos të ndërmarrë një udhëtim nëpër profesionet më kanonikë dhe sipas imagjinatës së tij, më të përulura. Udhëtimi i tij merr shtysë nga konstatimet dhe dëshirat: nga njëra anë shohim një lëvizje të re të migracionit të punës, më shumë pjesëtarë të shoqërisë vendosin të arratisen nga një botë kalimtare dhe dekadente, në kërkim të një jete më të vërtetë e të një pune më praktike, të thjeshtë dhe që në dukje më të dobishme. Në të njëjtën kohë që një punë e thjeshtë dhe e “rëndomtë”, shpesh të bën mos të vlerësosh bukurinë e detyrave të thjeshta, dinjitoze dhe që sjellin fitime të mira, për shkak të cenit se nuk konsiderohen “cool”.

    # vimeo.com/104099634 Uploaded 1,266 Plays 0 Comments

Made In Albania

Anima Pictures

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.