1. kla.tv/4200
  ~
  Upotrebavljanje mobitela proizvodi poremećaj sna, strah i depresivnost

  # vimeo.com/111873549 Uploaded 1 Play 0 Comments
 2. kla.tv/4621
  ~
  Europski san i stvarnost
  U godinama osnovanja Europske unije postajao je jedan europski san, koji je ganuo srce naroda. Toje bio san o jednoj jakoj Europi, koja bi bila ekonomski jaka i u kojoj bude slobodno kretanje bez ikakvih granica. To je bila vizija jednog europskog neovisnog glasa, koji formulira kontrovezni glas prema svetskoj politici: u ono doba sigurno prije svega kao protuteža onima "u Hladnom Ratu" zapletene svjetske sile USA i Sovjetski Savez.Konačno je sigurno bio san o jednoj Europi, na kojem Kontinentu nikada više neće izbiti rat. Ali kako izgleda europska stvarnost danas? # Na mjesto ekonomske jačine,nalaze se Europske zemlje u jednoj na izgled beskrajnoj spirali, u kojoj se države sve više zadužuju, koja se naniže u nedogled. # Ta faktično postojeća sloboda kretanja ne koristi mladeži baš ništa. Te djelomično astronomske množine nezaposlenih mladi, donosi da mladež može biti zadovoljna ako uopče dobije radno mjesto u svojoj zemlji. # Također je mašta jedne europske melodie, koju bi ona svirala u Koncertu svjetskih sila, sigurno isto izsanjana. # Europa je postala glasnogovornik od Globalista pod upravom američke vanjske politike, koja se prvoredno razumije kao svjetski prvak u eksportiranju rata i građanski ratova. Nema skoro ni jedan nemir u svejedno kojoj zemlji na svjetu, bez da se ne nađu trage od CIA ili čak i sve više od amerikanskih pripadnika legie stranaca - aktuelno sada i na europskom teritoriju - u Ukraini. # Stime se je onda isto i san jedne Europe bez rata isanjao. Te eskalacie i sankcije protiv Rusije, koje uglavnom USA i Europa iniciraju, dovode do toga, da možemo pokopati još i zadnju nadu na jedno stoljeće mira u Europi. Uvaženi Gledaoci - hoće mo li mi to sve dopustiti, bez da podižemo nač glas? Došao je čas da se probudimo. Hvala za vašu interesu srdačan pozdrav.

  von cm
  Quellen/Links: spiegel.de/politik/ausland/eu-wahl-nigel-farage-buhlt-um-englands-rechte-multimediareportage-a-969519.html

  # vimeo.com/112276808 Uploaded 6 Plays 0 Comments
 3. kla.tv/3296
  ~
  Ćime izluđujemo našu djecu

  # vimeo.com/112585017 Uploaded 0 Plays 0 Comments
 4. kla.tv/3295
  ~
  Feminizam jedna izmisljotina?

  # vimeo.com/112585026 Uploaded 0 Plays 0 Comments
 5. kla.tv/1876
  ~
  Zračenje mobitela djeluje kao alkohol

  # vimeo.com/113434446 Uploaded 4 Plays 0 Comments

Kla.tv - Hrvatski (Kroatisch)

KlagemauerTV PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.