1. bsfilms.me

  facebook.com/ferliv
  instagram.com/ferliv/

  Directed by Fernando Livschitz

  # vimeo.com/106226560 Uploaded 3.1M Plays 91 Comments
 2. A dialógusok és valódi cselekmény nélküli film máshol még soha nem látott perspektívából mutatja meg a természet csodáit, a felhőket, a viharokat, a naplementét és az éjszaka fényeit, hol lassítva, hol felgyorsítva az eseményeket, majd az ember alkotta létesítmények művészien fényképezett részleteiben gyönyörködhet a néző, a milliós nagyvárosok forgatagában, a szinte néptelen sivatagok látványában, a különböző népcsoportokhoz tartozó emberi arcokban, de láthatunk balettszerűen mozgó gyártósoron dolgozó robotokat, az ipar képeit, és láthatjuk az emberi pusztítás nyomait is.
  Koyaanisqatsi hopi nyelven annyit jelent: egyensúlyából kibillent világ - kizökkent világ.
  Reggio filmje hol megnyugtatja a nézőt, hol csodálkozásra készteti, de mindenképpen gondolkodásra serkent. Célja, hogy meglássuk a világ hétköznapi csodáit, és megértsük, hogy milyen veszélyek fenyegetik változó világunkat, ha az embernek köszönhetően kibillen a kényes egyensúly!

  # vimeo.com/21922694 Uploaded 276K Plays 29 Comments
 3. The Humans of Kabul Facebook page was inspired by the Humans of New York project. Brandon, I hope you take the line that imitation is the highest form of flattery.

  It seeks to open a window into the lives of the beautiful people of Kabul, for those who will never make it here themselves. This page also exists for those Kabul residents who may need a photograph to appreciate the beauty around them.

  http://www.Facebook.com/HumansOfKabul

  # vimeo.com/117363500 Uploaded 62.9K Plays 7 Comments

music video

User

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.