1. Bo Bomuld besøger radiomuseet i Ringsted, hvor der findes hele vores historie indenfor modtagere. Alle de gamle apparater er udstillet - og selv de allerældste virker stadig. Men først til sidst finder Bo sandheden om dansk radio.

  # vimeo.com/106698300 Uploaded
 2. Radio er et flygtigt medie. Det forsvinder det øjeblik det er sendt. Men en mand i Danmark gemmer og indekserer vores fælles skat af gode grin, vigtige nyheder og særegne øjeblikke. Han bor i Odense og hedder Martin Vinther Rasmussen. Martin driver nemlig en åben samling af dansk radio på websitet Danskradio.dk. Bo Bomuld besøgte ham i forbindelse med Radiodays 2014. (Dette indslag blev vist på Radiodays 2014, som hyldest til branchen og Martin, der gør et uforligneligt stykke frivilligt arbejde).

  # vimeo.com/106697248 Uploaded
 3. Bo Bomuld er på vej til opgaven som vært for prisuddelingen Prix Radio 2014 i Pumpehuset. Mange ender skal mødes og nerverne er højspændt. Heldigvis får han en meget forstående chauffør.

  # vimeo.com/105188448 Uploaded
 4. Glæd dig til Prix Radio 2014. Det bliver en fejring af alle, der har radio mellem ørerne. Her er værten Bo Bomuld, som aldrig helt har sluppet radioårene fra firserne.

  # vimeo.com/96694630 Uploaded

Radiodays 2014

Patrick Bay Damsted Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.