1. Ramon Cabrera, nascut a Tortosa el 1806, va ser un gran estratega militar de les revoltes carlines que destacà per la seva gosadia i dots de comandament. El General és un personatge controvertit. Difamat pels seus adversaris i silenciada la seva història, ara és un desconegut per molts. Aquest vi busca recuperar la seva memòria.
  El món que l’envoltava vesteix l’etiqueta, aconseguint crear un vincle entre la seva vida i el consumidor. Composicions en blanc i negre -gravats de l’època, ciutats, segells o batallons que componien el seu exèrcit - que es complementen amb petits detalls de tinta vermella.

  -

  Ramón Cabrera, nacido en Tortosa en 1806, fue un gran estratega militar de las revueltas carlistas que destacó por su osadía y dotes de mando. El General es un personaje controvertido. Difamado por sus adversarios y silenciada su historia, ahora es un desconocido para muchos. Este vino busca recuperar su memoria.
  El mundo que la rodeaba viste la etiqueta, consiguiendo crear un vínculo entre su vida y el consumidor. Composiciones en blanco y negro -grabados de la época, ciudades, sellos o batallones que componían su ejército - que se complementan con pequeños detalles de tinta roja.

  # vimeo.com/106990052 Uploaded 131 Plays 0 Comments
 2. Els elements principals del projecte són tres testos per a tres plantes que ens aporten informació meteorològica útil pel nostre dia a dia. Són plantes mediterrànies que podem trobar fàcilment al nostre entorn: el boixac, el trèvol i la gespa.

  Aquestes plantes estan relacionades directament amb el clima i, com a conseqüència, pateixen uns petits canvis que l’usuari haurà d’aprendre a llegir i interpretar per saber si farà sol, vent o pluja en un curt període de temps.

  El projecte està enfocat a les persones de ciutat o noves generacions, persones poc connectades amb la naturalesa, que viuen sempre en el carril ràpid i que depenen massa de la tecnologia. Els coneixements populars ja no es passen de generació en generació com abans. S’ha de tornar a crear aquest vincle.

  # vimeo.com/50286161 Uploaded 241 Plays 0 Comments

Mariona Llasat

Mariona Llasat

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.