1. This is from a beach in Vänern; located outside Vargön, Vänersborg

  Music:
  "Baby I'm a fool" by Melody Gardot

  # vimeo.com/139915831 Uploaded 409 Plays 0 Comments
 2. The video is made at and around Hunneberg, Trollhättan.

  Music:
  Time To Say Goodbye (Con Te Partiro)
  Francesco Sartori, Andrea Bocelli & Sara Brightman

  # vimeo.com/136229573 Uploaded 623 Plays 0 Comments
 3. Från Wikipedia:
  Röda sten är ett område i stadsdelen Sandarna[1] i Göteborgs hamn. Det ligger under Älvsborgsbrons södra fäste på Södra Älvstranden i direkt anslutning till området Klippan.

  Området har fått sitt namn efter en i området mytomspunnen, rödmålad sten. Stenen ligger vid strandkanten en bit väster om det öppna området, vid gångvägen Lindbergska strandvägen till Nya Varvet. Det finns flera teorier om ursprunget till den röda stenen; en är att en svensk officer, i samband med en dansk landstigning dödats där och att hans blod hamnat över stenen. En annan att ett fartyg räddades undan en storm, genom att angöra vid stenen. En tredje att stenen endast utgjort ett sjömärke för navigering. Stenen har under många år regelbundet rödmålats. Namnet Röda sten är känt sedan 1758.[5][6] Forskaren Bengt Holmström menar i uppsatsen Landamären och gränsstenar (1979) att stenen utgjort härads-/riksgräns redan på 1000-talet mellan Sverige och Danmark.[7]

  Enligt en tradition från mitten av 1700-talet skulle stenen ha markerat stadens vattenområde i väster. I krigstid spändes nattetid grova kättingar över älven, fastgjorda i kraftiga järnringar och inslagna i berget på båda sidor, för att förhindra olovlig insegling. För att sjöfararna skulle veta var spärren fanns, målades stenen röd. I berget strax ovanför Röda sten finns fortfarande en mycket stor järnring. Den lär ha använts under första världskriget, då man inte vågade låta den nybyggda pansarbåten Sverige gå ut till sjöss bland minor och torpeder utan förankrade fartyget i de båda älvstränderna för att kunna provköra maskineriet i älvmynningen.

  # vimeo.com/107277283 Uploaded 69 Plays 0 Comments
 4. Var ute och arbetade på min flygutrustning och fick se en kille som tränade på samma ställe. Minns tyvärr inte vad han sa att teknikgrenen hette men det är lite parkour/freerunning liknande men utan hinder. Frågade om jag fick filma och detta är resultat. Imponerade kontroll på sina rörelser!

  Kommer uppdatera denna info när jag ser honom nästa gång med namn och länk till mer info kring tekniken!

  # vimeo.com/107373606 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 5. Filmade min vän Hans Lindau när han åkte med sin båt vid sitt sommarställe nära Köpmannebro i Dalsland.

  # vimeo.com/107220983 Uploaded 410 Plays 0 Comments

FlygfilmThn

Sebastian Wallman Plus

Flygfilm Trollhättan

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.