I used to dance Dutch

 1. Deze documentaire laat met wonderlijke onlogica het inzicht zien in het leven van een jonge vrouw die plotseling gedwongen wordt anders te leven door de auto-immuunziekte Lupus. Door haar verbeeldingskracht kan ze omgaan met de ziekte.
  We zien wat ze anders niet wil laten zien. We horen wat ze normaal niet zegt.

  kijk verder op iusedtodance.nl

  # vimeo.com/54532096 Uploaded
 2. "Ik ben wel een beetje klaar met de beleefde standaardpraatjes tussen zieken en niet zieken en praten over alleen diagnoses en prognoses."
  Wie is de mens daar achter? Dat krijgen we vaak niet te horen.

  Deze documentaire geeft een wonderlijke onlogische kijk in het leven van een jonge vrouw die plotseling wordt geconfronteerd met een dramatische wending in haar leven. Met haar verbeeldingskracht biedt zij het hoofd aan de inpakt op haar leven door de ziekte Lupus.
  In de film worden we in haar innerlijke wereld getrokken. Ze legt uit wat er met haar gebeurde, waarbij zij zichzelf continu onderbreekt met ontmantelde en ontwapenende commentaren op haar eigen gedachten.

  # vimeo.com/54515833 Uploaded

I used to dance Dutch

Motion Works Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.