1. A venit vara si este vremea sa ne relaxam si sa ne plimbam in «2 pe-un weekend». Si pentru ca vacantele pe litoral sunt la mare cautare in aceasta perioada, am decis sa alegem o destinatie estivala. Sa mergem in Cipru!

  # vimeo.com/13001242 Uploaded
 2. A venit vara si este vremea sa ne relaxam si sa ne plimbam in «2 pe-un weekend». Si pentru ca vacantele pe litoral sunt la mare cautare in aceasta perioada, am decis sa alegem o destinatie estivala. Sa mergem in Cipru!

  # vimeo.com/12834516 Uploaded
 3. Daca e sambata, atunci e timpul sa fugim intr-un city break. Si pentru ca vremea este capricioasa peste tot in Europa, nu stim ce oras sa vizitam. Urmand recomandarile primite, am ales sa vizitam Brussels-ul.

  # vimeo.com/12833859 Uploaded
 4. Daca e sambata, atunci e timpul sa fugim intr-un city break. Si pentru ca vremea este capricioasa peste tot in Europa, nu stim ce oras sa vizitam. Urmand recomandarile primite, am ales sa vizitam Brussels-ul.

  # vimeo.com/12529632 Uploaded
 5. Daca e sfarsit de saptamana, e momentul sa plecam in “2 pe-un weekend”! Bagajele sunt facute, iar minutele ramase pana la decolare numarate. Dupa un zbor de trei ore, ajungem in Barcelona! Fondata de romani, ca sa ajunga mai tarziu bijuteria Coroanei de Aragon, astazi metropola este destinatia preferata a spaniolilor, dar si a milioanelor de turisti din intreaga lume.

  # vimeo.com/12529154 Uploaded

2 pe-un weekend

Blue Film Production

Salut! Pentru cei pasionati de calatorii, aici puteti gasi online toate editiile, promo-urile si trailerele emisiunii "2 pe-un weekend"!

Thanks for readin9&viewin9!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.