1. Şase tineri au fost răniți într-un accident care a avut loc azi, pe Valea Oltului, la kilometrul 244 al şoselei dintre Râmnicu Vâlcea şi Sibiu.

  # vimeo.com/249398422 Uploaded 94 Plays 0 Comments
 2. Trei mașini au fost implicate într-un accident de circulație grav, produs aseară pe drumul județean care leagă comuna Rășinari de stațiunea Păltiniș.

  # vimeo.com/249048606 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 3. În data de 24 noiembrie, în aula Facultății de Drept a Facultății de Drept ”Simion Bărnuțiu” din Sibiu, polițiștii sibieni împreună cu reprezentanții Arhiepiscopiei Sibiu, ai Universității ”Lucian Blaga” Sibiu și ai organizațiilor studențești din municipiul Sibiu și-au dat întâlnire cu studenții sibieni pentru a premia cel mai bun spot video având ca temă prevenirea rutieră.
  Întâlnirea a reprezentat finalul celei de a doua etape a proiectului Prevenție prin Artă, pus în practică prin colaborarea dintre Inspectoratul de Poliție al județului Sibiu, Arhiepiscopia Sibiu, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și Biblioteca Județeană Astra.
  Prima etapă a proiectului amintit a avut drept personaje principale liceenii din județul Sibiu care, în cursul lunii martie a acestui an, s-au întrecut în desene având ca tematică prevenirea violenței și prevenirea accidentelor rutiere. Tablourile realizate de liceeni au fost licitate și cumpărate de către polițiștii sibieni, iar banii strânși cu această ocazie, aproximativ 3.000 de lei, au ajuns la două tinere sibience, victime ale accidentelor rutiere.
  De această dată, concursul s-a adresat studenților din mediul universitar sibian și s-a materializat în realizarea de spoturi video având drept subiect prevenirea victimizării tinerilor prin accidente rutiere.
  Trei echipe au ajuns în faza finală a competiției, comisia de jurizare votând drept câștigător materialul realizat de echipa formată din Irina Linte, Cristian Mărginean, Andreea David și Maria Iulia Severin.
  Câștigătorii au primit din partea sponsorilor un discount în valoare de 25 la sută pentru școala de șoferi și li s-a oferit ocazia de a deveni polițiști pentru o zi.

  # vimeo.com/246567009 Uploaded 0 Plays 0 Comments
 4. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a adus și la Sibiu campania sa "Alege oaia!". Evenimentul s-a desfășurat astăzi, la Shopping City Sibiu.

  Detalii pe http://www.mesageruldesibiu.ro

  # vimeo.com/243455686 Uploaded 28 Plays 0 Comments
 5. Veronica Ani, președinte UAP Sibiu

  # vimeo.com/241162165 Uploaded 2 Plays 0 Comments

Mesagerul de Sibiu TV

Mesagerul de Sibiu

Săptămânalul "Mesagerul de Sibiu" apare în fiecare vineri la chioșcurile de ziare din municipiul Sibiu și orașele Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Săliște, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului.
Puteți încheia abonamente la sediul redacției sau prin Poșta Română.
Citiți-ne…


+ More

Săptămânalul "Mesagerul de Sibiu" apare în fiecare vineri la chioșcurile de ziare din municipiul Sibiu și orașele Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Săliște, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului.
Puteți încheia abonamente la sediul redacției sau prin Poșta Română.
Citiți-ne zilnic online pe http://www.mesageruldesibiu.ro!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.