1. Mag ik u uitnodigen om deze korte video te bekijken. Het laat zien hoe u onnodige stress en extra kosten kan voorkomen, wanneer u uw auto komt ophalen.

  Ten gevolge van het internet, worden er in bepaalde landen belachelijk lage prijzen aangeboden, vanaf slechts $3 per dag in Mexico en €4 in Spanje.

  Hoe kunnen zij met deze prijzen geld verdienen? ... het antwoord is..... het kan niet.

  Het personeel van de verhuurbalie, wordt heel erg gestimuleerd en zal u proberen wanhopig te overtuigen, door middel van verschillende angstwekkende tactieken, akkoord te gaan met allerlei onnodige extra's.

  Het is mogelijk een goede online aanbieding te krijgen, door de volgende stappen te volgen.

  (1) Met het kiezen van de goedkoopste auto bent u er niet altijd zeker van dat u uiteindelijk ook minder betaald.

  Alleen al de lange wachtrij, bij de goedkoopste leveranciers, kost u tijd.

  Het is online ook mogelijk, bij STAP2, om er voor te kiezen dat u wordt opgehaalt door een shuttle bus. Vaak is een korte bus rit sneller dan een lange wachtrij bij de aankomsthal.

  (2) Kies uw ophaal locatie en brandstof beleid bij STAP 2

  (3) Overweeg om de extra verzekering te nemen die u bij STAP 3 wordt aangeboden, omdat deze bijna altijd goedkoper en uitgebreider is dan bij de balie.

  (4) Maak gebruik van onze gratis online chat service, tijdens en na uw reservering, voor eventuele vragen die u mocht hebben.

  Het zal niet mogelijk voor ons zijn, om de algemene huurvoorwaarden van uw boeking te wijzigen, maar we kunnen het u uiteraard wel uitleggen.

  Onze klanten service, maakt het verschil!

  # vimeo.com/109918250 Uploaded 120 Plays 0 Comments

Topautoverhuur.com

TopAutoverhuur.com

http://www.topautoverhuur.com - auto huren door Nederlanders voor Nederlanders. Klik om de video van Mw. Top te bekijken.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.