1. Victoria Deluxe ging in de kerstvakantie 2010 met 20 deelnemers op tocht. We stapten 260 km, van Astorga naar Santiago de Compostela. Met het project wilden we mensen de mogelijkheid geven een totale en grensverleggende ervaring mee te maken, ‘los’ te kunnen laten en met hernieuwde energie te kunnen verder gaan. Twee weken zonder GSM, facebook, radio. Simpel maar rijk leven, in de geest van de eeuwenoude pelgrimsroute. We overnachten in refugio’s (overnachtingsplekken voor pelgrims) die in de winter open waren.

  # vimeo.com/127480248 Uploaded 65 Plays 0 Comments
 2. Victoria Deluxe ging in de kerstvakantie 2010 met 20 deelnemers op tocht. We stappen 260 km, van Astorga naar Santiago de Compostela. Met het project wilden we mensen de mogelijkheid geven een totale en grensverleggende ervaring mee te maken, ‘los’ te kunnen laten en met hernieuwde energie te kunnen verder gaan. Twee weken zonder GSM, facebook, radio. Simpel maar rijk leven, in de geest van de eeuwenoude pelgrimsroute. We verbleven in refugio’s (overnachtingsplekken voor pelgrims) die in de winter open waren. De keuze voor de winterperiode was gebaseerd op de wetenschap dat de pelgrimsroutes bijzonder populair en drukbevolkt zijn van de lente tot de herfst en omdat we kozen voor rust, natuur en ruimte voor bezinning. Bovendien is de kerstvakantie vaak een moeilijke periode voor mensen die weinig of geen sociaal netwerk (meer) hebben. De deelnemers werden gemotiveerd om hun ervaringen zoveel mogelijk neer te pennen of in beeld te brengen, individueel of in groep. Deze film toont de motivaties, de ervaringen en het proces van de deelnemers.

  # vimeo.com/111746064 Uploaded 43 Plays 0 Comments
 3. Een documentaire gemaakt naar aanleiding van het verschijnen van de publicatie 'Soiree Deluxe : vrijwilligers aan het woord'

  Meer info : victoriadeluxe.be

  # vimeo.com/2223823 Uploaded 471 Plays 0 Comments
 4. Een audiovisuele impressie door Steve Shorrock.

  Zie ook :

  victoriadeluxe.be/blog/vrijwilligers/?p=323

  # vimeo.com/14636811 Uploaded 123 Plays 0 Comments
 5. # vimeo.com/17557745 Uploaded 160 Plays 0 Comments

Vrijwilligers

Victoria Deluxe PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.