1. Het menu kan door Dunavie zelf worden uitgebreid met formulieren die automatisch worden voorgevuld met de gegevens van de ingelogde huurder. Hiertoe wordt gebruik gemaakt van Umbraco Contour. Middels deze oplossing is Dunavie in staat om zelf formulieren samen te stellen en te ontsluiten in het portaal. Wanneer in het zelf gemaakte formulier velden staan die worden herkend door het portaal, zullen deze automatisch van de juiste data worden voorzien.

    Daarnaast kan elke pagina in het portaal worden voorzien van één of meer widgets. Deze widgets kunnen een tekstuele toelichting bevatten of cross-links naar andere delen van het portaal. Zo zijn er bijvoorbeeld bij het onderdeel ‘mijn gegevens’ middels een widget links opgenomen naar formulieren die gerelateerd zijn aan de gegevens van de huurder zoals ‘aanvraag medehuurderschap’. Uiteraard is Dunavie ook zelf in staat om nieuwe ‘content’ pagina’s toe te voegen en deze te voorzien van teksten, afbeeldingen, documenten en filmpjes om de werking van het portaal verder toe te lichten. Uiteraard is het volledige portaal ook te gebruiken op tablets en smartphones.

    # vimeo.com/111627047 Uploaded 60 Plays 0 Comments

Qvision

Qvision

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.