1. Jean Gelissen, Honorairconsul voor Oostenrijk laat bezienswaardige plekken van de streek 'Waldviertel' zien. Het 'Waldviertel' ligt ten noord-oosten van Wenen, in de provincie 'Niederoesterreich'. Het Waldviertel heeft veel te beiden voor natuur en kunstliefhebbers. In het zuiden van het Waldviertel kunnen wijnliefhebbers genieten van goede Oostenrijkse Wijnen uit de streek rond om Langenlois. Laat je meenemen door Jean Gelissen's tourtip's.

    # vimeo.com/118039503 Uploaded 55 Plays 0 Comments
  2. Heinrich Staudinger is eigenaar-directeur van de Waldviertler Werkstätte, Schrems, Niederösterreich.wald4tler.at . De Waldviertler Werkstätte ontwikkeld en produceert de Waldviertler schoenen en ander producten o.a. meubilair. De schoenen worden verkocht via de onderneming 'Gea' gea.at. Gea w4tler.at/geaneu is de uitgever van de tijdschrift brennstoff, een tijdschrift met de titel:' Actueel is alleen het blijvende'. In 2005 initiēerde Heinrich Staudinger de alternative munt 'den Waldviertler'. In 2013 zette Heinrich Staudinger de Gea Formel-Z op, een initiatief tot ondersteuning van alleenstaande moeders in zijn bedrijf. In het gesprek verkent Jean Gelissen de thema's Duurzaamheid, regionaliteit, vertrouwen, werkgelegenheid in plaats van winst maximering, zelfbeschikking/-organisatie als belangrijke pijlers in de samenleving en ook in het economische handelen.

    # vimeo.com/118039504 Uploaded 47 Plays 0 Comments
  3. Heinrich (‘Heini’) Staudinger is eigenaar-directeur van de Waldviertler Werkstätte, Schrems, Niederösterreich.wald4tler.at . De Waldviertler Werkstätte ontwikkelt en produceert de in Oostenrijk beroemde ‘Waldviertler’ schoenen en andere producten waaronder meubilair. De schoenen worden verkocht via de onderneming 'Gea' gea.at.
    Met de 'lening-affaire Staudinger’ kreeg Heinrich Staudinger bekendheid in Europa. Omdat hij van zijn bank geen lening meer kon krijgen - hoewel de bedrijfsresultaten positief waren - leende hij geld via vrienden, bekenden en klanten. De rest vertelt hij in het gesprek met Jean Gelissen.

    # vimeo.com/118039502 Uploaded 37 Plays 0 Comments

Jean Gelissen on tour

De video-blog gaat over de kansen voor samenwerking op het gebied van economie en cultuur tussen de twee landen Limburg en Oostenrijk. Jean Gelissen gaat in zijn functie als honorair consul op zoek naar potentiële partners voor Nederlandse c.q. Oostenrijkse…


+ More

De video-blog gaat over de kansen voor samenwerking op het gebied van economie en cultuur tussen de twee landen Limburg en Oostenrijk. Jean Gelissen gaat in zijn functie als honorair consul op zoek naar potentiële partners voor Nederlandse c.q. Oostenrijkse bedrijven die hun krachten willen bundelen en naar mensen in beide landen, die geïnteresseerd zijn partnerschap en co-creatie.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.