1. Aquest és el vídeo de la verema de La Masia taller Viu la vinya. Tots junts veurem com es feia la verema antigament gràcies a les diferents activitats didàctiques que ens ofereix aquesta expèriencia amb la natura.

  Bodegues torres i la Fundació Mas Albornà són els impulsors d'aquest projecte obert a escoles, famíles, centres ocupacionals, esplais, etc.

  # vimeo.com/131553119 Uploaded 98 Plays 0 Comments
 2. Este es el vídeo de Viu la Vinya. Actividades de conocimiento de la vino, el medio ambiente, la vida en el campo y los valores positivos de la diferencia.

  # vimeo.com/155093198 Uploaded 10 Plays 0 Comments
 3. Este es el vídeo de Viu la Vinya en un minuto. Actividades de conocimiento de la vino, el medio ambiente, la vida en el campo y los valores positivos de la diferencia.

  # vimeo.com/155094004 Uploaded 9 Plays 0 Comments
 4. Aquest és el vídeo de Viu la Vinya en 1 minut. Activitats de coneixement de la vinya, el medi ambient, la vida al camp i els valors positius de la diferència.

  # vimeo.com/155102084 Uploaded 89 Plays 0 Comments
 5. El dissabte 19 d'octubre es va celebrar la segona jornada Viu la Vinya en família, amb les famílies de Mas Albornà (masalborna.org)

  Viu la Vinya (viulavinya.cat) són tallers de descoberta del món de la vinya i el seu entorn a través d'activitats pràctiques i divertides de contacte amb la terra en un entorn inigualable com és el Penedès.

  Si vols saber més sobre nosaltes entra a masalbornà.org

  Tots els nostres vídeos a masalborna.tv

  # vimeo.com/81512714 Uploaded 44 Plays 0 Comments

Els tallers de Viu la vinya a Mas Albornà

Mas Albornà Plus

Tallers i activitats de la vinya amb monitors que ens fan descobrir, també, el valor de la diferència.

Els tallers de Viu la vinya és una iniciativa impulsada per la fundació Mas Albornà i bodegues torres en el arc incomparable de la natura i l'entorn…


+ More

Tallers i activitats de la vinya amb monitors que ens fan descobrir, també, el valor de la diferència.

Els tallers de Viu la vinya és una iniciativa impulsada per la fundació Mas Albornà i bodegues torres en el arc incomparable de la natura i l'entorn de l'Alt Penedès

Si vols mes informació sobre la nostra entitat entra a masalborna.org

Pots veure tots els nostres vídeos a masalborna.tv

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.