1. Aquest és un vídeo on el periodista d’esports de TV3 Xavier Torres i l’actriu Lloll Bertran, recorden la seva experiència en la participació en el calendari social de Mas Albornà

  # vimeo.com/149251549 Uploaded 97 Plays 0 Comments
 2. Des del 2008, la Fundació Mas Albornà (masalborna.org) impulsa un calendari social i no lucratiu (no es ven: es regala) per a fer visible la seva gent i la seva tasca: la creació d'oportunitats a persones amb discapacitat i trastorn mental.
  Cares conegudes i organitzacions s'han sumat a aquesta iniciativa social.
  Aquí en teniu la mostra

  # vimeo.com/149291776 Uploaded 227 Plays 0 Comments
 3. Descobriu com es va fer el calendari 2012 de Mas Albornà, el més esportiu de tots!

  14 esportistes de primer nivell col·laboren amb la Fundació Mas Albornà i aporten la seva visió i opinió sobre els valors que té per a ells l'esport.

  A més, inclou les declaracions dels esportistes que hi han participat: Nani Roma, Joan Ramon de Moya i Xavi Brics, Gervasi Deferr, Àlex Corretja, Víctor Sada, Gemma Mengual, Natàlia Garcia i Júlia Usón, Maria Vasco, László Nagy, Marc Bartra, Maverick Viñales i Ander Mirambell

  # vimeo.com/34943480 Uploaded 113 Plays 0 Comments
 4. Aquest és el vídeo del calendari social de Mas Albornà 2016. Aquest any el calendari de Mas Albornà fa un homenatge recordant els calendaris anteriors.
  La fotografia ha etsat realitzada per Miquel Rota i el disseny gràfic per l'estudi de disseny "Aquells nois tan simpàtics"
  Mas Albornà és una Fundació sense afany de luicre dedicada a crear oportunitats d'integració socials i laborals a les persones amb discapacitat i trastorn mental.

  # vimeo.com/147698403 Uploaded 131 Plays 0 Comments
 5. Making off del calendari 2011 de Mas Albornà i de les edicions anteriors: detalls, anècdotes...
  El calendari social es distribueix gratuïtament per la comarca i busca l'arrelament al territori i que la societat que ens acull ens conegui.
  El calendari 2011 té com a protagonista Lloll Bertran i diferents membres de la Fundació.

  Mas Albornà és una entitat sense finalitat de lucre dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i malaltia mental de la comarca de l'Alt Penedès

  # vimeo.com/35050421 Uploaded 13 Plays 0 Comments

El calendari social Mas Albornà.

Mas Albornà Plus

El calendari de Mas Albornà és un projecte que apropa la discapacitat i el trastorn mental a la societat.
Distribuït de manera gratuïta es fa gràcies a la col·laboració desinteressada de professionals de la fotografia i el disseny, la cessió d'imatge…


+ More

El calendari de Mas Albornà és un projecte que apropa la discapacitat i el trastorn mental a la societat.
Distribuït de manera gratuïta es fa gràcies a la col·laboració desinteressada de professionals de la fotografia i el disseny, la cessió d'imatge de cares conegudes i persones de la Fundació i el finançament de diferents patrocinadors.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.