1. In acest an, alegerea vinului diplomatic, al celui mai bun vin al Romaniei pentru 2015, a reusit sa imbine intr-un mod fericit, prin alegerea Casei de Vinuri Cotnari, cele mai multe elemente precum: recunoasterea traditiei vinului de exceptie din podgoria Cotnari, vinuri ce combina tehnologia Lumii Noi cu aroma deosebita a soiurilor romanesti.

  Soiurile romanesti sunt unice prin aroma si continutul de zaharuri naturale ce garanteaza un vin de calitate, prin persistenta aromatica, postgust indelungat si pretare la invechire, fiind considerate de catre degustatorii din intreaga lume a contine secretul victoriei vinului romanesc, iar Casa de Vinuri Cotnari exact pe aceasta revolutie a soiurilor romanesti a mizat intr-un pariu clar castigator.

  Soiurile puse in prima linie de vinificatorul de succes al Casei de Vinuri Cotnari, George Malutan, se evidentiaza exact prin aceste caracteristici de succes, inovatia constand in vinificarea lor in demisec sau sec.
  Era normal ca aceste vinuri deosebite, realizate cu talent si abnegatie de Casa de Vinuri Cotnari, sa cucereasca imediat publicul diplomatic, deoarece unesc toate punctele forte ale vinurilor romanesti: unicitatea soiurilor romanesti, terroir-ul extraordinar, ce asigura vinuri de top, toate ingemanate cu tehnologii moderne ce fac din aceste vinuri alter ego-ul european al vinurilor Lumii Noi.

  Astazi, prin recunoasterea internationala obtinuta, putem spune ca vinurile excelente ale Casei de Vinuri Cotnari au devenit parte a brandului de tara, parte a imaginii Romaniei, parte de care putem fi mandri.
  CEL MAI BUN VIN ROMANESC PENTRU 2015 ESTE PRODUS DE CASA DE VINURI COTNARI
  https://centruldiplomatic.wordpress.com/category/cel-mai-bun-vin-romanesc/

  # vimeo.com/118829608 Uploaded 42 Plays 0 Comments

CEL MAI BUN VIN ROMANESC

Romanian-Diplomacy

Cu ocazia Targului de Vinuri are loc annual obisnuita ceremonie de inmanare a trofeului pentru cel mai bun vin al Romaniei, VINUL DIPLOMATIC, vin ce va reprezenta de a lungul anului principalele valori ale culturii romanesti a vinului.
In anii precedenti…


+ More

Cu ocazia Targului de Vinuri are loc annual obisnuita ceremonie de inmanare a trofeului pentru cel mai bun vin al Romaniei, VINUL DIPLOMATIC, vin ce va reprezenta de a lungul anului principalele valori ale culturii romanesti a vinului.
In anii precedenti VINUL DIPLOMATILOR a fost acordat in recunoastere a calitatii vinurilor pentru firmele CASA DE VINURI COTNARI, CASA PANCIU si CORCOVA.
Povestea vinului romanesc continua!

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.