1. Erik Stevens is traiteur / kok / cateraar.
  Bij Erik Stevens Catering kun je terecht voor partijen geheel op maat, feestelijke buffetten, luxe BBQ's, maar ook voor dagelijks vers bereide maaltijden om op te halen. Erik streeft naar 100% klanttevredenheid en maakt enkel gebruik van seizoensgebonden producten van topkwaliteit.

  Maar wie is Erik Stevens eigenlijk? Wij spraken hem onder het genot van een heerlijk glas wijn en een lekkere maaltijd.

  Lees meer: http://www.eighty8things.nl/stories-with-erik-stevens/

  # vimeo.com/126289163 Uploaded 393 Plays 0 Comments
 2. Edith Rutten is muziekdocente en eigenaresse van Muziekpraktijk Edith Rutten, een muziekpraktijk waar je hoofdzakelijk terecht kunt voor piano –en (akoestische) gitaarlessen. Door de persoonlijke aanpak is er voor ieder wat wils. Beginners, jong en oud en mensen met een ontwikkelingsstoornis (op sociaal, cognitief, motorisch of conatief gebied); iedereen is welkom.

  Lees meer: http://www.eighty8things.nl/stories-edith-rutten/

  # vimeo.com/119169358 Uploaded 506 Plays 0 Comments
 3. Roel slabbers is interieurarchitect en partner bij De Nieuwe Context, een onderzoek- en ontwerpbureau, gespecialiseerd in wonen. 
Op dit moment is hij druk bezig met een renovatieproject om van een boerderij, een woonhuis met B&B te ontwerpen. Zijn grote droom is om een woonhuis te ontwerpen dat aansluit op de wensen en persoonlijkheid van de bewoner én een is met zijn setting.

  # vimeo.com/112432686 Uploaded 384 Plays 0 Comments

Stories by eighty8things

eighty8things

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.