1. IJver maakte met leerlingen van het Minkema in Woerden talkshows over apps en games voor de generatie van hun ouders en docenten. Hierin lichtten ze het gebruik van een aantal apps toe in Jip-en-Janneke-taal en gingen in op de mogelijke bezwaren van de oudere generaties op al hun gebruik van schermpjes en media. 3HA maakte deze informatieve talkshow over 9gag en gta.

  # vimeo.com/120585004 Uploaded 16 Plays 0 Comments
 2. IJver maakte met leerlingen van het Minkema in Woerden talkshows over apps en games voor de generatie van hun ouders en docenten. Hierin lichtten ze het gebruik van een aantal apps toe in Jip-en-Janneke-taal en gingen in op de mogelijke bezwaren van de oudere generaties op al hun gebruik van schermpjes en media. 3HA maakte deze informatieve talkshow over pornup en fifa.

  # vimeo.com/120585005 Uploaded 18 Plays 0 Comments
 3. IJver maakte met leerlingen van het Minkema in Woerden talkshows over apps en games voor de generatie van hun ouders en docenten. Hierin lichtten ze het gebruik van een aantal apps toe in Jip-en-Janneke-taal en gingen in op de mogelijke bezwaren van de oudere generaties op al hun gebruik van schermpjes en media. 3HA maakte deze informatieve talkshow over netflix en snapchat.

  # vimeo.com/120585006 Uploaded 13 Plays 0 Comments
 4. IJver maakte met leerlingen van het Minkema in Woerden talkshows over apps en games voor de generatie van hun ouders en docenten. Hierin lichtten ze het gebruik van een aantal apps toe in Jip-en-Janneke-taal en gingen in op de mogelijke bezwaren van de oudere generaties op al hun gebruik van schermpjes en media. 3HD startte met deze informatieve talkshow over Youtube en Instagram.

  # vimeo.com/119953909 Uploaded 6 Plays 0 Comments
 5. IJver maakte met leerlingen van het Minkema in Woerden talkshows over apps en games voor de generatie van hun ouders en docenten. Hierin lichtten ze het gebruik van een aantal apps toe in Jip-en-Janneke-taal en gingen in op de mogelijke bezwaren van de oudere generaties op al hun gebruik van schermpjes en media. 3HD maakte deze informatieve talkshow over de Fox sport app en the Walking Dead.

  # vimeo.com/119953910 Uploaded 8 Plays 0 Comments

Wij | de talkshow - over Apps in Woerden

IJver Plus

IJver maakte met leerlingen van het Minkema talkshows over apps en games voor de generatie van hun ouders en docenten. Hierin lichtten ze het gebruik van specifieke apps toe in Jip-en-Janneke-taal en gingen in op de mogelijke bezwaren van de oudere generaties…


+ More

IJver maakte met leerlingen van het Minkema talkshows over apps en games voor de generatie van hun ouders en docenten. Hierin lichtten ze het gebruik van specifieke apps toe in Jip-en-Janneke-taal en gingen in op de mogelijke bezwaren van de oudere generaties op hun gebruik van schermpjes. Een zeer geslaagd project…

meer info over dit project : ijver.com/realiseerde/projecten-en-producties/voor-onderwijsorganisaties/talkshows-schermpjes-woerden

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.