1. # vimeo.com/235020377 Uploaded
 2. Izlet koćaricom Sveti Josip: Rapska gastro avantura!

  Brod "Sveti Josip" svakodnevno za lijepa vremena kreće iz luke u Rabu, s privezišta u blizini renesansne zgrade Gradskog poglavarstva. Poseban je doživljaj kada se mreža izvlači van.
  Motorni brod Sveti Josip jedinstven je u turističkoj ponudi otoka Raba jer nudi svojim gostima vrlo atraktivno koćarenje kao i izlede brodom ujedno.
  Atrakcija nastaje kad mornari MB sv. Josipa tokom svojeg jednodnevnog izleta ispuštaju mrežu u more te je poseban doživljaj kad se mreža izvlači van puna plodove mora i odmah servira svojim gostima kroz dnevne izlete, koji između ostalog sadrže i posjete Golom Otoku, otoku Grguru, plovi do stare luke u Staroj Novalji, posjećuje se uvala Zavratnica gdje se gosti mogu okupati uz jedinstven doživljaj potopljenog broda odmah ispod sebe, jedinstvenim plažama i ostalo.
  Tokom ljeta brod služi za jednodnevne izlete dok se u zimi pretvara u ribarski brod gdje love plodove mora za potrebe svojeg restorana Eufemija u Kamporu na otoku Rabu.
  Aktivni odmor obitelji Perić na svom brodu "Sveti Josip" i u restoranu Eufemija nudi jedinstvenu kombinaciju odmora na Jadranu.
  Plovidba uz lov ribe ili večera u debeloj hladovini restorana, izbor je kojem je teško odoliti.
  Najbolje je probati oboje.

  # vimeo.com/235022008 Uploaded
 3. # vimeo.com/239052974 Uploaded
 4. # vimeo.com/247669315 Uploaded
 5. # vimeo.com/247671095 Uploaded

Commerciall

RabPix Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.