1. Via direktiver bekæmper EU seks former for diskrimination overfor sine borgere, og i mange tilfælde er der mere støtte for den enkelte eller en gruppe hos EU end hos nationale myndigheder. Dette program handler om diskrimination på baggrund af seksuel orientering med forholdene for homoseksuelle i Litauen som udgangspunkt.

  # vimeo.com/145769458 Uploaded
 2. Via direktiver bekæmper EU seks former for diskrimination overfor sine borgere, og i mange tilfælde er der mere støtte for den enkelte eller grupper hos EU end hos nationale myndigheder. Dette program handler om diskrimination på baggrund af køn med forholdene for kvinder på arbejdsmarkedet i Danmark som udgangspunkt.

  # vimeo.com/145769122 Uploaded
 3. Lige nu forhandles den hidtil største og mest omfattende frihandelsaftale mellem EU og USA kaldet TTIP-aftalen. Men hvad betyder TTIP for Danmark? Og bør EU indgå en aftale med USA eller ej? Giver en sådan aftale de store økonomiske gevinster, der snakkes om? Og får virksomhederne for stor indflydelse gennem den omdiskuterede ISDS-domstol?

  Medvirkende: Margrete Auken, MEP, SF, Peter Bay Kirkegaard, chefkonsulent, Dansk Industri

  Studievært: Mette Viktoria Pabst.

  # vimeo.com/127614050 Uploaded
 4. Efter de forfærdelige angreb i Paris og København de første måneder af 2015, er det blevet tid til en politisk selvransagelse fra både nationale og europæiske politikere. Når sådanne angreb kan finde sted, gør vi så nok for at beskytte borgerne mod terror? Den danske regering er kommet med en terrorpakke, der består af 12 konkrete forslag til, hvordan vi kan dæmme op for terroren. Men vil de virke? Eller skal det skrappere midler til? Og hvad kan EU gøre i denne sammenhæng?

  Gæster: Morten Bødskov, MF (A), Peter Skaarup, MF (DF)

  Studievært: Mads Tobias Olsen

  # vimeo.com/127614384 Uploaded
 5. Europa er i en dyb økonomisk krise, som især er tydelig i Middelhavslandene. Hvad er årsagerne til krisen og hvad kan der gøres for at bringe kontinentet videre? Det giver fire danske medlemmer af Europa-parlamentet et bud på i dette program.

  Medvirkende: Margrete Auken, MEP, SF
  Christel Schaldemose, MEP, Socialdemokraterne
  Morten Løkkegaard, MEP, Venstre
  Morten Messerschmidt, Dansk Folkeparti
  Vært: Anders Engberg
  Produktions År: 2012
  Produceret af: Mediehuset København

  # vimeo.com/127189768 Uploaded

U-landsTV

Bideo PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.