1. Tijdens de cursus Spuitgieten 3 wordt ingespeeld op de steeds groter wordende behoefte binnen de kunststoffenindustrie aan hogere spuitgiettechnische vakkennis. Het is een 5-daagse expertcursus en geschikt voor ervaren medewerkers die werken met complexe spuitgietprocessen. Meer info: mikrocentrum.nl/opleidingen/kunststof-en-matrijstechnologie/cursus-spuitgieten-3/

  # vimeo.com/224044751 Uploaded 360 Plays 0 Comments
 2. mikrocentrum.nl/opleidingen/projectmanagement-persoonlijke-vaardigheden-and-management/training-zelfmanagement

  De interessante en doelgerichte training Zelfmanagement biedt u een manier om effectiever uw gestelde doelen te realiseren. Om dit te bereiken, werken we in deze compacte training aan het opbouwen van een persoonlijke strategie voor het bereiken van uw doelen. We maken gebruik van methodieken en modellen die u kunt inzetten zodat u grip krijgt op uw situatie.

  Door uw persoonlijke kracht, al tijdens de training, te ervaren en het effect wat het geeft als u dit inzet, wordt u gegarandeerd succesvoller.

  Voor meer informatie over deze training: mikrocentrum.nl

  # vimeo.com/123394120 Uploaded 281 Plays 0 Comments
 3. Werkt u met optische instrumenten of bent u betrokken bij de ontwikkeling van systemen waarbij optische principes worden toegepast, dan is kennis over onderwerpen als MTF, polarisatie, dubbele breking, interferentie, buiging van licht en aberraties onmisbaar. Met de cursus Advanced Optics leert u alle moderne optische principes kennen en leert u deze toe te passen in de praktijk.

  mikrocentrum.nl/opleidingen/optica-fotonica-vision-leds-en-lasers/advanced-optics/

  # vimeo.com/128991141 Uploaded 351 Plays 0 Comments
 4. Sleutel voor een succesvolle samenwerking

  mikrocentrum.nl/opleidingen/projectmanagement-persoonlijke-vaardigheden-and-management/training-communicatie-op-de-werkvloer/

  Communiceren met klanten, collega's of leidinggevenden kan moeilijk zijn. Hebt u het idee dat uw boodschap niet altijd overkomt? Voorkom misverstanden! Door een goede communicatietraining gaat u beter samenwerken en daardoor worden uw doelstellingen sneller gehaald.

  Na afloop van de training Communicatie op de werkvloer bent u in staat te kiezen voor een goede gespreksopbouw en een overleg doeltreffend en prettig te laten verlopen. U bent zich bewust van het effect wat u oproept bij een ander. U bent in staat, door doeltreffend door te vragen, tot de kern te komen.

  Door uw communicatieve vaardigheden te trainen leert u uw mening en ideeën binnen een groep op een duidelijke manier over te brengen.

  Meer informatie: mikrocentrum.nl

  # vimeo.com/128991142 Uploaded 196 Plays 0 Comments
 5. mikrocentrum.nl/opleidingen/procesverbetering-lean-six-sigma-en-productiemanagement/cursus-leidinggeven-in-een-productie-omgeving-deel-1/

  De compacte en praktische cursus Leidinggeven op de werkvloer is bedoeld voor iedereen die (beginnend) leiding geeft in een technische productie omgeving, zoals: groepsleiders, teamleiders en meewerkende voormannen. Het behandelt alle aspecten waarmee de huidige technisch leidinggevende vandaag de dag geconfronteerd wordt.

  Deze leiderschapstraining biedt zowel een theoretisch kader als oefengelegenheid voor uw communicatieve en leiderschapsvaardigheden. Naast de oefeningen en verhalen uit de praktijk wordt een trainingsacteur ingezet.

  Zie voor meer informatie mikrocentrum.nl

  # vimeo.com/130201212 Uploaded 278 Plays 0 Comments

Mikrocentrum

Mikrocentrum PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.