1. EY is trots op de afgelopen 18 waarin ze sponsor waren van NOC*NSF. De samenwerking had tot doel de sportparticipatie te verhogen en sport in Nederland naar een structureel hoger niveau te brengen. Daarvoor zijn talrijke mooie projecten voor zowel topsport als breedtesport uitgevoerd zoals het coachingprogramma. Bekijk de video met hoogtepunten!

  # vimeo.com/192934665 Uploaded
 2. PSV-fans zijn er over de hele wereld. Duizenden kilometers van Eindhoven leven zijn intens mee PSV. Voor deze drie verre leden van de PSV-familie wordt deze kerst wel héél bijzonder. Maak kennis met Bart, Chantal en Thomas!

  # vimeo.com/201730903 Uploaded
 3. Een mooi overzicht van de reis om de wereld in 8- dagen, door 23 studenten en vastgelegd door cameraman/editor Brian Diks. Kijk voor meer informatie over dit project op storm-eindhoven.nl

  # vimeo.com/191789996 Uploaded
 4. Iedere dag is er een videoupdate gemaakt van het project STORM. Een project waarin 23 studenten van de TU in Eindhoven in 80 dagen rond de wereld gaan op een elektrische motor. Dit is een dagupdate vanuit Oezbekistan, een van de vele landen waar STORM door heen is getrokken. De studenten zijn vertrokken op 14 augustus vanuit Eindhoven en op 2 november waren ze weer terug in Eindhoven. Voor meer informatie over dit avontuur, kijk op storm-eindhoven.nl. De beelden zijn gemaakt door cameraman/editor Brian Diks

  # vimeo.com/191852944 Uploaded
 5. Voor de Judo Bond Nederland hebben we in opdracht van NOC*NSF een hele reeks video's gemaakt om de gehandicapten sport in Nederland onder de aandacht te brengen. Dit is de eerste in de rij van in totaal 10 video's.

  # vimeo.com/180784284 Uploaded

Website

Create5 PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.