1. Hvert år når tusinder af afghanske flygtningebørn frem til Europa. I stedet for at få asyl ender nogle af børnene i Athens barske underverden.

  I det interaktive rollespil Deadline Athen er du journalisten, der rejser til Athen for at samle materiale til en artikel. Vil du opsøge de afghanske drenge? Følge med politiet på patrulje? Gå til demonstration med fyrede grækere? Konfrontere asylmyndighederne?

  Det er dine valg, der afgør, hvilken historie verden kommer til at høre. Deadline Athen er rettet mod udskolingselever i dansk og samfundsfag og behandler på en ny måde emner som migration, flygtninge og journalistik. Rollespillet er udelukkende lavet med autentiske optagelser, hvor en journalist har haft et kamera spændt på hovedet.

  Ud over rollespillet består hjemmesiden http://redbarnet.dk/megafonen/deadlineathen af lærervejledning og ekstramaterialer, der giver et dansk perspektiv på Europas flygtningeudfordringer.

  Du kan også booke journalisterne bag Deadline Athen til at holde foredrag på
  din skole ved at skrive til journalist Lasse Telling på lassetelling@hotmail.com

  Deadline Athen kommer juli 2014.

  http://redbarnet.dk/megafonen/deadlineathen

  # vimeo.com/91430814 Uploaded 3,206 Plays 0 Comments

Deadline Athen - Du styrer journalisten

steven achiam

Trailer og udvalgte scener fra det prisvindende interaktive dokumentar og læringsspil Deadline Athen.
Her møder du Europas flygtningebørn, som du aldrig før har oplevet det.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.