1. Each year the Fundació TicSalut draws up the Map of Tendencies. This is an objective study that allows the development of health ICTs in the world to be seen from Catalonia.

  # vimeo.com/122953995 Uploaded 41 Plays 0 Comments
 2. Resumen de la encuesta anual Mapa de tendencias en TIC y salud, un documento de referencia para el sector sanitario, que aporta una visión de la realidad y la evolución de las TIC en la red de centros sanitarios y sociosanitarios públicos catalanes.

  # vimeo.com/122953748 Uploaded 49 Plays 0 Comments
 3. La Fundació TicSalut ha presentat els resultats de l’Enquesta en TIC i Salut 2014, un estudi anual que porta a terme des de l’any 2007 per encàrrec del Departament de Salut i que permet conèixer objectivament el desenvolupament i la utilització de les TIC en l’àmbit de la Salut a Catalunya. La presentació de les dades s’emmarca en l’acte “Mapa de Tendències” que en aquesta edició s’ha centrat en la mobilitat en salut.

  # vimeo.com/117255369 Uploaded 55 Plays 0 Comments
 4. Resum de l'enquesta anual de l'enquesta Mapa de tendències en TIC i salut, un document de referència per al sector sanitari, que aporta una visió de la realitat i l’evolució de les TIC en la xarxa de centres sanitaris i sociosanitaris públics catalans.

  # vimeo.com/114965845 Uploaded 758 Plays 0 Comments
 5. La Fundació TicSalut ha presentat els resultats de l’Enquesta en TIC i Salut 2014, un estudi anual que porta a terme des de l’any 2007 per encàrrec del Departament de Salut i que permet conèixer objectivament el desenvolupament i la utilització de les TIC en l’àmbit de la Salut a Catalunya. La presentació de les dades s’emmarca en l’acte “Mapa de Tendències” que en aquesta edició s’ha centrat en la mobilitat en salut.

  La cloenda d’aquesta edició del Mapa de Tendències ha anat a càrrec de l’Hble. Sr. Boi Ruiz, conseller de Salut, l’Il·lm. Sr. Joan Mora, Alcalde de Mataró, el Sr. Jordi Puigneró, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el Sr. Francesc García Cuyàs, director de la Fundació TicSalut i coordinador TIC del Departament de Salut i el Sr. Jordi Martínez, director d’Innovació de la Fundació TicSalut.

  # vimeo.com/116548271 Uploaded 13 Plays 0 Comments

Mapa de Tendències 2014

Fundació TIC Salut Social Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.