1. I dette højaktuelle videointerview kommer SF’s tidligere formand Holger K. Nielsen blandt andet ind på baggrunden for partiets holdningsskift og betydningen af afstemningen om retsforbeholdet for en række forhold i dagens og fremtidens samfund. Interviewet, der varer ca. 8 minutter, giver værdifuld indsigt i forbeholdets opståen, betydning og aktualitet. Med Holger K. Nielsen ved roret spillede SF en afgørende rolle ved afstemningen i 1992 om Danmarks medlemskab af Den Europæiske Union. Det nationale kompromis med de fire forbehold, som førte til optagelse i EU, blev indgået med deltagelse af SF, hvilket var et opsigtsvækkende brud med partiets tidligere EU og EF-modstand.

  I anledning af den nært forestående folkeafstemning den 3. december har Thomas Castro for FO-Aarhus lavet interviewet som ligeledes udsendes på TV-Aarhus samt FO-Aarhus’ Facebook-side. Produktionen er støttet af EuropaNævnet.

  Interviewet af: Thomas Castro for FO-Aarhus.
  Medvirkende: Thomas Castro og Holger K. Nielsen

  # vimeo.com/147455691 Uploaded
 2. Med videoer på nettet søger FO-Aarhus at skabe opmærksomhed blandt især unge vælgere om den forestående folkeafstemning 25. maj om den fælles EU patentdomstol. Folkeafstemningen afvikles i forbindelse med valget til Europa-Parlamentet.
  Med tre unge som interviewere har journalist Hans Henrik Pedersen lavet seks videoer plus en itroduktion, der samler meninger fra såvel politikere som erhvervsfolk. De enkelte videoer kan ses på FO-Aarhus' nyhedssite: fo-aarhus.dk/nyheder/2014/faelles-patentdomstol-what!/
  Videoerne er på Bideo samlet til én lang udsendelse, der både har synstolkning og undertekster. På FO-Aarhus' website og FO-Aarhus' Youtubekanal kan videoerne ses enkeltvis og underteksterne kan slås til og fra.

  Medvirkende: Leif L. Nielsen, Patrade.
  Jacob Kjær, AVK.
  Rolf Kjær, Arkitema.
  Christian Kjølhede (Radikale Venstre).
  Anders Vistisen (Dansk Folkeparti).
  Malte Bang (Folkebevægelsen mod EU).
  Interviewere: Zenia Thuborg Madsen, Carl Lützen, Mikkel Rodin Deutch, Hans Henrik Pedersen.
  Synstolkning: Kirsten Holstein Ipsen.
  Vært: FO-Aarhus, Hans Henrik Pedersen
  Produktions År: 2014
  Produceret af: FO-Aarhus

  # vimeo.com/123392556 Uploaded

FO-Aarhus

Bideo PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.