1. Fiiliksiä pienimuotoisesta kutsuvierastapahtumasta.

  Uploaded 411 Plays 0 Comments
 2. raineaarre tutustui Kokkolassa vallitsevaan lentopallobuumiin ja haastoi Lelu Ojansivun lentopallo-otteluun, jossa panoksena oli unelmien pelaajasopimus.

  Kaikki oikeudet omistaa Raine Siltala.

  Uploaded 2,114 Plays 0 Comments
 3. HUOM: Kesto 45 min. Jos aiot katsoa tätä - nosta jalat pöydälle ja käännä volumet kaakkoon.

  Tämän pilottijakson tarkoitus on esitellä uusi tv-formaatti Wannabe Superstar. Pilotti on tehty omakustanteisesti ilman tuotantokoneistoa. Jakso on editoitu ylipitkäksi viihdearvon kustannuksella formaatin kattavaa esittelyä varten. Katso rauhassa ajan kanssa ja tutustu lentopalloon, Kokkolan Tiikereihin ja Lelu Ojansivuun.

  Käsikirjoitus, ohjaus & editointi Raine Siltala.
  Kuvaus & kalusto Pauli Talikka / Mobile-TV
  Apulaisohjaaja Mariel Puolakka

  (c) Raine Siltala

  Uploaded 3,973 Plays 0 Comments
 4. Amatöörihaastattelija Raine Siltala tutustui joulun alla lumilautastarba Janne Korven arkeen. Siltalan mielestä lautailu on pipopäisten hibstereiden laji, joka ei vaadi urheilijalta suuria ponnisteluja. Hänen mielestä kuka tahansa voi pärjätä kisoissa ja tehdä laskuleffoja. Hän haastoi Suomen olympialaskijat Janne Korven ja Markus Malinin laskukilpailuun.

  Ota leppoisa asento ja 52 minuutin päästä tiedät millainen ihminen on Janne Korpi, mitä hän tekee elääkseen, ja miten helppo laji lumilautailu oikeastaan onkaan.

  # vimeo.com/83480993 Uploaded 4,124 Plays 0 Comments
 5. Robert Helenius palasi kehään! Helenius otteli wannabe-nyrkkeilijä Raine Aarre Siltalaa vastaan. Samalla nämä kaksi raskaansarjan karhua keskustelivat Roben tulevaisuudesta nyrkkeilijänä.

  wannabesuperstar.fi
  twitter.com/raineaarre
  instagram.com/raineaarre

  Käsikirjoitus/ohjaus/leikkaus/äänisuunnittelu: Raine Aarre Siltala
  Kuvaus ja tekniikka: Jussi Arhinmäki
  Äänien jälkityöt: Tomi Puhakka

  # vimeo.com/100418091 Uploaded 22.9K Plays 0 Comments

raineaarre Wannabe Superstar

raineaarre Plus

wannabesuperstar.fi/

Wannabe Superstar on omakustanteinen tv-formaatti, jota on nyt tehty kolme jaksoa. Se erottuu perinteisestä urheilujournalismista tuomalla ruudulle ihmisläheisiä henkilökuvia ja kunnioittaen intohimoisesti ammattiinsa suhtautuvia…


+ More

wannabesuperstar.fi/

Wannabe Superstar on omakustanteinen tv-formaatti, jota on nyt tehty kolme jaksoa. Se erottuu perinteisestä urheilujournalismista tuomalla ruudulle ihmisläheisiä henkilökuvia ja kunnioittaen intohimoisesti ammattiinsa suhtautuvia urheilijoita sekä muita omien alojensa rokkistaroja. Formaatin kehittäjä ja priimusmoottori on media-alan monisäheltäjä Raine Aarre Siltala.

Haastateltavat esiintyvät kameralle omana itsenään eivätkä pelkkinä kliseitä viljelevinä puhuvina päinä. Tuotannolla ei ole varsinaista käsikirjoitusta eikä keskustelun aiheita sovita etukäteen. Haluamme saavuttaa makoisan tunnelman rennon letkeällä, mutta ammattimaisella toteutuksella.

Haastateltavilla on kaksi valintakriteeriä: itselleen on osattava nauraa ja omaan amattiinsa on suhtauduttava ylpeydellä. Mukana on siis väistämättä tilannekomiikkaa ja itselle nauramisen jaloa taitoa – niin itsensä Siltalan kuin haastateltavienkin puolesta.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.