1. # vimeo.com/31245848 Uploaded 73 Plays 0 Comments
 2. # vimeo.com/31247030 Uploaded 3,141 Plays 0 Comments
 3. Vanaf 14 januari 2012 zendt de OHM (Organisatie voor Hindoe Media) het nieuwe tv-programma Het Inzicht uit. Presentator Johan Noorloos ontvangt in een landhuis in Toscane zes Nederlanders die zich op een kruispunt in hun leven bevinden. Aan de hand van een vijfstappenplan ervaren zij dat ook de moderne, 21e eeuwse mens baat kan hebben bij de ideeën uit het eeuwenoude, heilige Hindoeïstische boek: de Bhagavad Gita. Samen met Johan Noorloos oefenen zij zich in een bewustere manier van leven, die problemen niet uit de weg gaat, maar oplost. Samen met zijn gasten gaat Noorloos op zoek naar hun oorspronkelijke wensen, om zo een beter beeld te krijgen van wie zij zijn, en wie zij willen worden.

  # vimeo.com/34786446 Uploaded 1,650 Plays 2 Comments
 4. Vanaf 14 januari 2012 zendt de OHM (Organisatie voor Hindoe Media) het nieuwe tv-programma Het Inzicht uit. Presentator Johan Noorloos ontvangt in een landhuis in Toscane zes Nederlanders die zich op een kruispunt in hun leven bevinden. Aan de hand van een vijfstappenplan ervaren zij dat ook de moderne, 21e eeuwse mens baat kan hebben bij de ideeën uit het eeuwenoude, heilige Hindoeïstische boek: de Bhagavad Gita. Samen met Johan Noorloos oefenen zij zich in een bewustere manier van leven, die problemen niet uit de weg gaat, maar oplost. Samen met zijn gasten gaat Noorloos op zoek naar hun oorspronkelijke wensen, om zo een beter beeld te krijgen van wie zij zijn, en wie zij willen worden.

  # vimeo.com/34789558 Uploaded 1,418 Plays 0 Comments
 5. Dit is een online meditatieles van Johan Noorloos.
  Wil je meer weten over Johan? neem dan eens een kijkje op hetinzicht.nu.

  vanbrandwijk.tv

  # vimeo.com/39475599 Uploaded 1,854 Plays 0 Comments

Johan Noorloos

Frank van Brandwijk Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.