1. Windkracht 8 in IJmuiden

  Een video van Foto Ko van Leeuwen (kovanleeuwen.nl/wp/2015/31-03-2015-schuimende-storm-in-ijmuiden/)

  Muziek: "Ready Aim Fire" van Kevin MacLeod (incompetech.com)
  Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 creativecommons.org/licenses/by/3.0/

  # vimeo.com/124352123 Uploaded
 2. IJMUIDEN – Vrijdag was het weer feest voor de leden van Strandvereniging het IJmuiderstrand.Ze konden hun huisjes weer op het Kleine Strand plaatsen. En om te onderstrepen dat de zomer er aan komt was het een warme en soms zonnige dag.

  # vimeo.com/124103662 Uploaded
 3. IJMUIDEN - Was het afgelopen week de plaatsing van de strandhuisjes die de zomer aankondigde, zondag was het de AIDAluna die als eerste cruiseschip van het seisoen een zonnig IJmuiden aandeed.

  Iets eerder dan gepland kwam het schip aan bij de Felison Cruise Terminal. De ruim 2500 passagiers werden opgewacht door vletterlieden, havendienst, gastheer KVSA en een grote hoeveelheid bussen en taxi's.

  De grootste groep passagiers gingen met georganiseerd busvervoer naar Amsterdam, een klein aantal koos voor het openbaar vervoer, terwijl ook de taxi's heel wat klanten oppikte.

  De AIDAluna komt deze maand nog twee keer terug, op 9 en 13 april. Daanra is het even rustig, maar medio mei gaat het cruiseseisoen echt van start.

  # vimeo.com/124170106 Uploaded
 4. Timelapse of the Pipe Layer Vessel Solitaire, owned bij AllSeas in the North Lock of IJmuiden, The Netherlands. This is the longest ever in the locks. Its length is 392 meter while the lock is 400 meter. To be on the safe side the krane with the stinger overlapped the outer door.

  # vimeo.com/157153982 Uploaded
 5. # vimeo.com/142064947 Uploaded

Timelapse video's Foto Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen Plus

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.