1. This year, we took a literal interpretation of "TEAM Video Challenge."

  # vimeo.com/33387322 Uploaded 12.6K Plays 13 Comments
 2. After a lingerie party at Millennium Resort in the kite town Cabarete, Dominican Republic, a few friends and I decided that making a kiteboarding video with that theme would be a good idea. Being there as a videographer and kiteboarder, I jumped on a motoconcho one day and met up with the beautiful kitegirls to make it happen. Enjoy!

  # vimeo.com/33945797 Uploaded 24.3K Plays 7 Comments
 3. STORM HITS THE UK MUZZA IS THERE TO TACKLE IT WOO YERR

  IF YOU FANCY A UK WINDSURF TRIP AND GUIDED TOUR HOLIDAY CONTACT MUZZA FOR MORE DETAILS
  k2020muzza@msn.com

  # vimeo.com/33982654 Uploaded 6,124 Plays 1 Comment
 4. Camera: GoPro HD 2
  Music: Coldplay - Paradise

  # vimeo.com/33195040 Uploaded 1,899 Plays 1 Comment
 5. Met nog ruim 250 dagen voor de boeg tot de Olympische Spelen in London is de strijd om Olympische deelname door Nederlandse topzeilers in volle hevigheid losgebarsten. Wat gaat er om in een topsporter tijdens een Olympiade, hoe bereidt hij/zij zich voor en hoe houdt hij/zij een balans tussen full-time zeilen en een sociaal- of gezinsleven.

  Om de sportliefhebber een blik te gunnen in het leven van de topzeilers van de Delta Lloyd Kernploeg start het Watersportverbond vanaf woensdag 1 juni met een onthullende internet documentaire (i-docu). Gedurende een maand krijgt u wekelijks een fascinerend kijkje in het leven van de topzeilers waarin de dromen, de twijfels, de idealen, de hoogte- en dieptepunten van het leven als topsporter de revue zullen passeren. En dat gecombineerd met prachtige topsportbeelden uit het archief van Topzeilen TV. Het tweede blok i-docu's staat gepland aan het einde van dit zeilseizoen.

  # vimeo.com/31605498 Uploaded 2,894 Plays 0 Comments

SportzZone.tv

David Edmund-Jones

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.