1. ÆldreTV besøger Tivoli i anledning af Den årlige Grønland i Tivoli festival, der finder sted hvert år fra den 31. juli og den 1.august.

  Hvor det tidligere både handlede om teater og musik, var det i år kun musikken der var i centrum.

  Festen tiltrækker grønlændere eller inuitter fra nær og fjern, der med stor glæde møder og genser hinanden på denne store dag.

  # vimeo.com/230130649 Uploaded 199 Plays 0 Comments
 2. ÆldreTV besøger Werner Blohm, der er ejer af et af de gamle kystskibe der besejlede Grønlands kyster fra starten af halvtredserne og frem til de blev taget ud af brug mange år senere. Hidtil har Signe Brink kunnet ligge til kaj ved Grønlandskajen på Christianshavn ud foran Arktisk Selskab, men nu har samme selskab sat lejen op fra 1.250 kr. om måneden til 15.000 kr som gør det umuligt for skibet at blive liggende.

  # vimeo.com/213219482 Uploaded 20 Plays 0 Comments
 3. ÆldreTV besøger Ina Munck, som bor i et af Københavns ældste og mindste huse ved Frederiksholms Kanal. Hun har tidligere boet i Amsterdam på en flodbåd sammen med den amerikanske/hollandske kunster Viktor IV.
  Ina fortæller om de forskellige faser i sit 82 årige liv, som har budt på mange interessante oplevelser og udfordringer.

  # vimeo.com/210893447 Uploaded 35 Plays 0 Comments
 4. ÆldreTV taler med Aase Kristensen om nogle af de guruer og andre høje spirituelle væsner, som hun har stødt på i sin spændende og afvekslende tilværelse, hvor vi også kommer omkring den skotsk/amerikanske arkitekt og scenograf Bob Wilson.

  # vimeo.com/208104131 Uploaded 25 Plays 0 Comments
 5. ÆldreTV sender, som sit sidste program i år, meget passende et program med titlen Årstidsfesten, som udspiller sig i Vanløse Kulturstation. Her inviterer man hvert år alle de forskellige etniske grupper som bor i området. De deltagende medbringer deres egen traditionelle mad og fremviser deres danse, som alle opfordres til at deltage i uanset etnisk baggrund. En af arrangørerne, Per Stengade, kommenterer på hvad Vanløse kommune gør for at fremme en god integration i området.

  ÆldreTV ønsker alle sine seere en god jul og et godt nytår!

  # vimeo.com/196547351 Uploaded 31 Plays 0 Comments

ÆldreTV

Vesterbro Lokal TV PRO

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.