Jobs Blues

Produced by Rufus & Joshua

# vimeo.com/9821516 Uploaded 213 Plays 0 Comments

Jobs Blues

Rufus & Joshua Business

I varje människas liv inträffar förluster som förändrar dig. Vad händer med oss i vår förlust och sorg, vad går vi igenom och hur bygger vi upp oss själva igen?

DAN BRATT, PEDER AF UGGLAS & MARIA BLOM bjuder in till en föreställning om…


+ More

I varje människas liv inträffar förluster som förändrar dig. Vad händer med oss i vår förlust och sorg, vad går vi igenom och hur bygger vi upp oss själva igen?

DAN BRATT, PEDER AF UGGLAS & MARIA BLOM bjuder in till en föreställning om förlust, sorg, kärlek och styrka. Vi går 5000 år tillbaka i tiden och hör historien om
Job som blir fråntagen sina ägodelar, sin hälsa och sina barn av den han litar mest på. Och vi hör berättelsen om Malin som reste till Khao Lak julen 2004 med sin
man och sina 3 barn, men som kom hem med endast sin äldste son.

De parallella berättelserna hålls samman av bluesen som med sina avskalade nakna toner är klagans, tröstens och kraftens musik. Detta handlar om att våga ha tilltro till att man kan skapa sig ett annat liv på nya premisser genom att tilllåta sorgen ta plats. Välkommen till en föreställning som berör och som ger perspektiv på vad som är viktigt i ditt liv.

För mer information och bokning, kontakta

Håkan Granat:
hakan@rufusjoshua.se
0709-37 23 13

Maria Blom:
maria.j.blom@telia.com
0709-58 45 38

Inspelad på The Cave Rock Club i Sundbyberg.

DAN BRATT
Skådespelare som under sina mer än 30 år i yrket hunnit med det mesta från seriösa Strindbergpjäser, musikaler, kortfilmer, dokumentärer och en lång rad SVT-produktioner till långfilmer i Beck och Wallander-serierna. Dan som också skrivit manus till föreställningen, leder oss genom tid och rum i sorgens tecken med berättelser om förlust och förtvivlan, men med sin trygga röst låter han oss känna att ro och förtröstan inte behöver vara långt borta, även när stunden känns tung.

PEDER AF UGGLAS
Gitarrist som utöver tre soloskivor även medverkat både som gitarrist och producent på en lång rad skivor med bl.a. Anders Widmark, Louise Hoffsten, Stefan Sundström, Micke Rickfors och Mats Ronander. Med en uttrycksfullhet långt över det vanliga förmedlar Peder en känslostämning som bär hela föreställningen, från Jobs vedermödor tusentals år bak i tiden, ända in i vår tid och till varje besökare i salongen.

MARIA BLOM
Sångerska och kompositör som hunnit medverka på ett hundratal inspelningar med flera av Sveriges ledande artister som t.ex. Ulf Lundell och Eldkvarn. Hon har också släppt tre soloskivor med eget och material. Med sin själfulla röst och naturliga fallenhet för både vemod och lättsamhet ger hon bluesens texter liv och binder på ett skört men kraftfullt sätt ihop föreställningens berättelser.

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.