AL2bolig

  1. I trafikken, i svømmehallen eller på skovturen er det let at forstå, hvad vi skal gøre, hvor og hvornår, da vi her har et fælles billedsprog. ”Billeder, piktogrammer, tegn og figurer er en fortælling, og de er effektive, fordi de er nemme at affotografere; uanset evner og nationalitet kan budskabet forstås”, forklarer projektleder Tania Andersen, og spørger retorisk: ”Hvorfor ikke overføre dette til de almene boligorganisationer, når de skal kommunikere, informere og varsle under fx byggesager?”

    Derfor har Al2bolig og Boligkontoret Danmark udviklet et nyt billedsprog, der kan guide beboerne trygt igennem en byggesag. En varslingsprocedure i billeder, der vha. piktogrammer, tegn og figurer fortæller, hvad der sker, og hvornår det sker. Denne nye ideografiske varslingsprocedure skal understøtte den i Lejeloven beskrevne skriftlige varslingsprocedure.

    # vimeo.com/124916440 Uploaded 159 Plays 0 Comments

AL2bolig

AL2bolig

Browse This Channel

Shout Box

Heads up: the shoutbox will be retiring soon. It’s tired of working, and can’t wait to relax. You can still send a message to the channel owner, though!

Channels are a simple, beautiful way to showcase and watch videos. Browse more Channels.